LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Π.Α.Ε Ριζίων - Α.Ε.Καρωτής 2-1

Πραγματικό ντέρμπι το παιχνίδι στο γήπεδο των Ριζίων από ένα ημίχρονο για κάθε ομάδα.Στο πρώτο ημίχρονο η Α.Ε.Καρωτής είχε της ευκαιρίες και το γκόλ (προηγήθηκε με πέναλτι στο 24΄ που εκτέλεσε εύστοχα ο Δοινούδης) όμως στην επανάληψη η Π.Α.Ε. Ριζίων κυριάρχησε στο παιχνίδι και έκανε την ανατροπή (80΄Καράμπελιας 86΄Καλπακίδης πέναλτι).Αναλυτικά:
15΄Σουτ του Τερτσούδη έξω από την περιοχή η μπάλα άουτ.
19΄Δυνατό σουτ από τον Περιστερά η μπάλα λίγο άουτ.
24΄ΓΚΟΛ!!! 0-1 Πέναλτι για την Α.Ε.Καρωτής μετά απο χέρι τουΚαλπακίδη μέσα στην περιοχή της ομάδας του.Ευστοχεί ο Δοιτσίδης.
28΄Διώχνει ο Κοκκινίδης προς την εστία της ομάδας του με δύναμη η μπάλα κατευθύνετε στην δεξιά συμβολή των δοκών διώχνει με εκπληκτική επέμβαση ο Δουλούδης  σε κόρνερ.
45+2 Αντεπίθεση για την Π.Α.Ε. Ριζίων σε καλή θέση ο Κωστογλούδης πιάνει δυνατό σουτ η μπάλα περνάει λίγο άουτ.
60΄Παράλληλη συρτή σέντρα του Πανουργούδη στο ύψος της μικρής περιοχής δεν καταφέρνουν να κάνουν την προβολή οι συμπαίκτες του.
80΄ΓΚΟΛ!!! 1-1 Φάση διαρκείας μετά από κόρνερ στην εστία της Α.Ε.Καρωτής ο Καράμπελιας από κοντά κερδίζει τις μονομαχίες και φέρνει το ματς στα ίσια.
86΄ΓΚΟΛ!!! 2-1 Σφυροκοπεί αδιάπαυστα η Π.Α.Ε. Ριζίων την άμυνα της Α.Ε.Καρωτής  και στο 86΄κερδίζει πέναλτι το οποίο μετουσιώνει σε γκολ  οΚαλπακίδης το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.
Ρεπορτάζ:Δημήτρης Μηλίκας
radioevros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com