LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΓΕΑ-ΛΗΜΝΟΣ 3-0

Του Λεωνίδα Κάλφα
Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα του τρίτου ομίλου της Α2 πανηγύρισε η ΓΕΑ, που επικράτησε εντός έδρας με 3-0 της Λήμνου, ομάδα που δημιούργησε ο αείμνηστος Νίκος Σαμαράς. Το ματς είχε ιδιαίτερο χαρακτήρα, αφού στον πάγκο της Λήμνου καθόταν η πρόεδρός της, Ελένη Δούκα, σύζυγος του Νίκου Σαμαρά, ενώ στο σύλλογο αγωνίζονται οι Αλεξανδρουπολίτες Κώστας και Απόστολος Ναλμπάντης.
Στο πρώτο σετ, η ομάδα της Αλεξανδρούπολης ξεκίνησε δυναμικά (6-1), στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι με συνεχόμενα μπλοκ μπήκαν στο παιχνίδι (9-10, 15-16), αλλά οι γηπεδούχοι όντας πιο ψύχραιμοι και έμπειροι στα κρίσιμα σημεία έφτασαν στο 25-23.
Στο δεύτερο η ΓΕΑ επέβαλε τον ρυθμό της και το κατέκτησε άνετα με 25-15. Το τρίτο και τελευταίο σετ ήταν μοιρασμένο με την ΓΕΑ τελικά να το κατακτά χάρη στο καλό μπλοκ της με 25-23.
ΓΕΑ: Αλεξάκης, Κίτσιος, Αρχοντούδης, Αμαριανάκης, Δαλδαβερένης, Χριστόφας, Δημητρούδης (λ) / Τασάκος, Χατζής, Κώττας.
ΛΗΜΝΟΣ: Ναλμπάντης Α., Ναλμπάντης Κ., Μαμαλίγκας, Βανδώρος, Αλεξάκης, Μούρτζιος,Φωτιάδης (λ) /  Ντουρντούρας, Δεληγιάννης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com