LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ - ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ


 
Νίκος Γκούντλης
-  Με 4-2 νίκησε ο Έβρος Σουφλίου την ΑΕ Διδυμοτείχου στο γήπεδο της Κορνοφωλιάς, σε φιλικό αγώνα που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης και παρακολούθησαν 70 και πλέον φίλαθλοι και από τις δυο ομάδες.
Το σκορ άνοιξε 0 – 1 για την ΑΕΔ με αυτογκόλ του Αραμπατζή με κεφαλιά που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σκόρτσεφ στο 13΄Συνδυασμός ένα-δύο του Μπάμνιου με τον Λαζαρίδη επέφερε το πέναλτι που κέρδισε ο τελευταίος στο 16΄. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αραμπατζής ο οποίος νικήθηκε από τον Ντινούδη, καθώς την απόκρουσε διατηρώντας το σκορΣτο 19΄όμως, κέρδισε ο Τσαπάνης πάλι πέναλτι, αλλά αυτή τη φορά το εκτέλεσε ο Δανίδης εύστοχα κάνοντας το 1 – 1.
Στο 20' είχαμε πάσα του Αραμπατζή στον Δανίδη που έκανε σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά απόκρουσε όμορφα ο Ντινούδης. Στο 32' είχαμε πλασέ από πλάγια του Ελευθεριάδη λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σκόρτσεφ. Κάπως έτσι, το 1-1 σφράγισε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών στο ημίχρονο.
Στην επανάληψη, μετά από λάθος συνεννόηση της άμυνας με τον τερματοφύλακα Παμπορίδη, με άριστο πλασέ ο Παπαδούδης έκανε το 1 – 2 για την ΑΕΔ στο 52΄. Στο 60' είχαμε μια φάση για... χάιλάιτς: πάσα τουΖάχου στον επερχόμενο Δανίδη με σουτ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι, στην επιστροφή της μπάλας οΓιαννιτσακίδης νέο σουτ και πάλι δοκάρι και τελικό σουτ του Αντωνιάδη Μ. με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.
Ακολούθησε στο 65' μια μακρινή μπαλιά του Μεμούρη στον Αντωνιάδη Μ. και αυτός με πάσα στον Γεωργόπουλο λίγο άουτ. Κάπου εκεί όμως ο Έβρος έβαλε μπροστά στις μηχανές του. Στο 69' σέντρα τουΚατρανίτσα και με κεφαλιά ο Καμπιώτης έφερε το ματς στο 2 – 2. Ένα λεπτό αργότερα με πέναλτι που εκτέλεσε ο Κατρανίτσας, δεν μπόρεσε ο Πολυμερίδης, έτσι έγινε το 3 – 2 με την ομάδα του Σουφλίου να παίρνει κεφάλι στο σκορ. Σέντρα του Αντωνιάδη Μ. και πλασέ από κοντά του Καμπιώτη στα δίχτυα τουΠολυμερίδητο έγραψε το τελικό 4 – 2 στο 78΄.
ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Βασίλης Χαριτόπουλος): Σκορτσεφ, Μπάμνιος, Παντελίδης, Τσαπάνης, Λίτσιος, Ναθαναηλίδης, Παπαδόπουλος, Εφραιμίδης, Λαζαρίδης, Δανίδης, Αραμπατζής. Ακόμη αγωνίστηκαν και οι:Αντωνιάδης Μ., Κατρανίτσας, Ζαχαρνούδης, Αντωνιάδης Γ., Παμπορίδης, Καμπιώτης Γιαννιτσακίδης, Ζάχος, Μεμούρης, Γεωργόπουλος (υπό δοκιμή).
ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Χάρης Τασιούδης): Ντινούδης, Καραγιάννης, Τσιτσιμάκας, Τζανετάκος, Νοτόπουλος, Παυλίδης, Ελευθεριάδης, Τσιτσικάρης, Δραγούμης, Ιντζές, Παπαδούδης. Ακόμη αγωνίστηκαν και οι Σπαθόγατος, Σιριτούδης, Μίνης, Πολυμερίδης, Μανουσιάδης, Ματατζής, Μαυράκης.








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com