LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Για το θαύμα ο ΠΑΟΚ στην Ουκρανία... Στις 20:00 κόντρα στη Μέταλιστ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει απόψε στις 20:00 την Μέταλιστ στην Ουκρανία με στόχο την ανατροπή του 0-2 του πρώτου αγώνα στην άδεια Τούμπα. 


Την μεγάλη ανατροπή επιδιώκει απόψε στις 20:00 στο Χάρκοβο ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος φιλοξενείται από την Μέταλιστ και αναζητά την υπέρβαση για να καλύψει την ήττα 2-0 της Τούμπας και να πάρει αυτός το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Champions League.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ είναι δύσκολη και δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν δίνουν ελπίδες στην ελληνική ομάδα. Ο Χουμπ Στέφενς, πάντως, φρόντισε να δείξει την πίστη του για την μεγάλη ανατροπή και ξεκαθάρισε πως η αποψινή ρεβάνς δεν είναι τυπικής διαδικασίας.

Οσον αφορά στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, ο Χακόμπο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Κίτσιου, Κατσουράνη, Βίτορ και Λίνο να αποτελούν την τετράδα στην άμυνα. Οι Λάζαρ και Τζιόλης θα είναι οι δύο ανασταλτικοί χαφ με τον Λούκας να αγωνίζεται πίσω από το Αθανασιάδη και τους Σαλπιγγίδη και Γεωργιάδη στις δύο πτέρυγες. Αν τελικά ο Σαλπιγγίδης δεν καταφέρει να αγωνιστεί (αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού), τότε ο Ολίσε θα είναι αυτός που θα πάρει θέση στο βασικό σχήμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com