LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Την φανέλα της Κέρκυρας θα φοράει τα 3 επόμενα χρόνια ο Βάγιος Ελληνίδης.


O Βάγιος Ελληνίδης από το Παλιούρη τα δυο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα Κ-20 της SKODA Ξάνθης (πήγε εκεί από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης) και μάλιστα φέτος ήταν και αρχηγός της, υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα του "νησιού των Φαιάκων" και ήδη μετέχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας που διεξάγεται στο Καρπενήσι. Ο Βάγιος έπαιξε την περίοδο 2011-12 σε 24 ματς με την SKODA Ξάνθη και πέτυχε 1 γκολ, ενώ φέτος (2012-13) είχε 25 συμμετοχές και σκόραρε δυο φορές. Αν και ήταν από τους καλύτερους παίκτες σε όλο το πρωτάθλημα και ο Βασίλης Δανιήλ εισηγήθηκε να γίνει επαγγελματίας, κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Κι όχι μόνο αυτό, ενώ συμφώνησε με την ομάδα της Καλλονής που ανέβηκε φέτος στην Σούπερ Λίγκα να υπογράψει εκεί, μόλις... μαθεύτηκε, εντελώς ξαφνικά και περίεργος ο τεχνικός της Γιάννης Ματζουράκης που είχε περάσει πολλές φορές από τον πάγκο της Ξάνθης, ζήτησε να δοκιμαστεί πρώτα και μετά να προχωρήσει η μεταγραφή. 

Έτσι ο Βάγιος πήγε στην Κέρκυρα, με την οποία θα παίζει φέτος στο πρωτάθλημα της Football League(παλιά Β΄' εθνική) και θα διεκδικήσει μαζί της την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα.

Μάλιστα εκεί μπορεί να τον παρακολουθεί στα εντός έδρας ματς και η συγχωριανή μας Μαρία Πιτιακούδη (κόρη του Αναστάσ' Πιτιακάδκου) που μένει μόνιμα στην Κέρκυρα με τις δυο κόρες της και είναι στο χωριό μας γειτόνισσα με τον Βάγιο Ελληνίδη (Βουλγαράδκου) αφού τα σπίτια τους βρίσκονται κοντά-κοντά ποάνω απ' το Μπασαμάκ'. Ευχόμαστε ολόψυχα στον Βάγιο καλή επιτυχία και σπουδαία καριέρα και στους γονείς του Νίκο και Θεοπούλα Κισσούδη που τόσο αγχώθηκαν τον τελευταίο καιρό μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, να τον καμαρώνουν και στη νέα του ομάδα.



από Παλιουριωτης

3 σχόλια:

  1. Οτι καλύτερο Στον Βαγιο. Τον Αρχηγο της κ-20 Ξανθης '12-13'. Η κερκυρα θα εκτιμήσει πολλά! και η Καλλονή θα καταλάβει τι έχασε αργά ή γρήγορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πιτσιρικάς είναι δεν έχασε και κανενα διαμάντι η Καλλονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΙ!!! Για αυτό τον ζυτούσε ο ολυμπιακός στην ακαδημία του απο τα 16... Για αυτό δοκιμαστηκε εξωτερικό, για αυτό ηταν αρχηγος στην 3η ομαδα κ20
    (Ξανθη). Για την θέση που παιζει ειναι απιστευτος.
    ευκολα επαιζε και Α εθνική.Καλυτερα για αυτον Β' να παρει εμπειριες και παιχνίδια στα πόδια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com