LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΕΘΝΙΚΟΣ-ΟΡΕΣΤΗΣ 3-0

Του Λεωνίδα Κάλφα
Στην πρεμιέρα των πλέι οφ της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης επικράτησε άνετα με 3-0 του Ορέστη Ορεστιάδας και απέκτησε σημαντικό πλεονέκτημα για την κατάληψη της πρώτης θέσης.
Η ομάδα του Βασίλη Τσιομλεκίδη διατήρησε την υπεροχή και τον ελέγχο του αγώνα και εκτός από τα τρία γκολ, είχε ένα χαμένο πέναλτι και ένα σουτ στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ οι φιλοξενούμενοι, που δε μπόρεσαν να πιάσουν υψηλά επίπεδα απόδοσης, απείλησαν με δύο μακρινά σουτ.
Συγκεκριμένα, η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ανήκε στον Ορέστη με το σουτ του Δοϊνούδη στο 3', το οποίο μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο Φυσέκης. Στο 9ο λεπτό ο Εθνικός άνοιξε το σκορ, όταν ο Αγγελακάκης μπήκε στην πορεία της μπάλας μετά από σουτ του Φλώρου και πανηγύρισε με τον καθιερωμένο πλέον πανηγυρισμό του Ζορό. Στο 16' οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους χάρη στο πλασέ του Δαμιανίδη, μετά από πάσα του Καβατζικιώτη. Μετά το δυναμικό ξεκίνημα της ομάδας της Αλεξανδρούπολης, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να περιορίζονται σε ένα παιχνίδι κέντρου, σκηνικό που επαναλήφθηκε μέχρι τα μισά της επανάληψης.
Στο 63ο λεπτό του αγώνα το σουτ του Στέφανου Πετρόπουλου κατέληξε στην αγκαλιά του Φυσέκη. Στο 71' ο Εθνικός κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γουγουλιά στον Ξενάκη, αλλά ο Οτέμπερης απέκρουσε την εκτέλεση του Δαμιανίδη. Ωστόσο, εννιά λεπτά αργότερα ο Δαμιανίδης πήρε την ρεβάνς και με όμορφη ατομική προσπάθεια και σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Στο επόμενο λεπτό ο Αμπραχαμιάν έστειλε με σουτ τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Από τον Εθνικό ξεχώρισαν οι Δαμιανίδης, Καβατζικιώτης, Νταλαπέρας, Κοιλιαρης, ενώ από τον Ορέστη διακρίθηκαν οι Πετρόπουλος Στ., Ρουσίδης και Λόλακας.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κυριαζίδης με βοηθούς τους Βασιλόπουλο και Σαβούδη.
Εθνικός: Φυσέκης, Θάνος, Τσικάκης, Μπαρμπαγιάννης, Δούπας, Καβατζικιώτης, Φλώρος (66' Ξενάκης), Κοιλιάρης, Δαμιανίδης, Νταλαπέρας (86' Πετκίδης), Αγγελακάκης (78' Αμπραχαμιάν)
Ορέστης Ορεστιάδας: Οτέμπερης, Κιολές, Καραγιάννης, Γουγουλιάς, Πατίδης, Πετρόπουλος Στ., Δοϊνούδης (78' Κουτσούκης), Πετρόπουλος Κ. (67' Μεμέτογλου), Λόλακας, Στέρεφ, Ρουσίδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com