LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΕΘΝΙΚΟΣ-ΕΝΩΣΗ Α/Α 2-4

Σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου επικράτησε εκτός έδρας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 4-2 κατακτώντας τη δεύτερη θέση του νοτίου ομίλου και τη συμμετοχή της στα πλέι οφ.
Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό την πρώτη θέση του ομίλου και το πλεονέκτημα των τριών βαθμών στα πλέι οφ, παρατάχθηκε με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, λόγω και του τελικού του Κυπέλλου κόντρα στον Ορέστη Ορεστιάδας (12/3, 15:00).
Το πρώτο ημίχρονο εξελίχθηκε σε επιθετικό μονόλογο της ομάδας της Άνθειας, που μπήκε αποφασισμένη να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος με 0-4. Μόλις στο 4ο λεπτό μετά από σέντρα του Αγούδη ο αμαρκάριστος Μπίτσος από την καρδιά της μεγάλης περιοχής με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 9' ο Πετρίδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Αγούδη, αλλά το σουτ που επιχείρησε από πλεονεκτική θέση πέρασε ψηλά άουτ. Στο 18ολεπτό ο πρώην ποδοσφαιριστής του Εθνικού Μωραϊτης με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Τρία λεπτά μετά το σουτ του ίδιου παίκτη δε βρήκε στόχο και στο 25' το διαγώνιο σουτ του Καπανίκα είχε την ίδια κατάληξη. Στο 39ο λεπτό ο Μπίτσος με σουτ μετά από πάσα του Μιχαλτσίδη διαμόρφωσε το 0-3 για την Ένωση. Δύο λεπτά αργότερα ο Καπανίκας δε μπόρεσε να βρει το δρόμο για τα δίχτυα, αλλά στο επόμενο λεπτό έκανε τη σέντρα για το κεφάλι του Μπίτσου, που με χατ-τρικ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, εκμεταλλευόμενοι τη χαλάρωση των φιλοξενούμενων, μείωσαν σε 2-4, αλλά η αντεπίθεσή τους σταμάτησε εκεί. Στο 52' ο Ξενάκης με σουτ σημείωσε το 1-4 πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Εθνικού. Στο 67' ο Κυριζάκης με τον ίδιο τρόπο διαμόρφωσε το τελικό 2-4. Στο επόμενο λεπτό η κεφαλιά του Καπανίκα κατέληξε στην αγκαλιά του Σαριανίδη και στο 77' το σουτ του Κυριζάκη πέρασε άουτ. Δύο λεπτά μετά ο νεοεισελθών Λυμτσιούλης με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ και στο 85' η Ένωση συνέχισε το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω τραυματισμού του Σιβούδη.
Για τον Εθνικό ο Μιχάλης Φλώρος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του μπαίνοντας αλλαγή στο 65' στη θέση του Ξενάκη.
Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Γαλανός, Κυριζάκης και Τσιφτσής, ενώ από την Ένωση ξεχώρισαν οι Μπίτσος, Μωραϊτης, Σιβούδης και Μιχαλτσίδης.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σουβαρας με βοηθούς τους Σουμάκα και Παπαγεωργίου.
Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Σαριανίδης, Αμπραχαμιάν (53' Χλωρίδης Ε.), Πετκίδης (46' Αντωνίου), Άχπα, Χλωρίδης Η., Γαλανός, Κυριζάκης, Τσιφτσής, Πετρίδης, Πελτέκης, Ξενάκης (65' Φλώρος)
Ένωση Άνθειας Αρίστεινου: Μπαμπλής, Αγούδης, Τερζής, Παπαδημητρίου, Δουμπουλάκης, Δορουγιδένης, Μιχαλτσίδης (74' Λυμτσιούλης), Μωραϊτης, Καπανίκας, Μπίτσος (46' Μαλτέζος), Σιβούδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com