LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΚΥΚΛΩΠΕΣ-ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ 20-21

Του Λεωνίδα Κάλφα

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, που δικαιολόγησε απόλυτα τον χαρακτηρισμό του ντέρμπι, η Ασπίδα Ξάνθης επικράτησε με 21-20 των Κυκλώπων στο Μιχάλης Παρασκευόπουλος και εξασφάλισε ουσιαστικά την πρώτη θέση του ομίλου.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Χρήστου Ποντισίδη ξεκίνησαν δυναμικά και κατάφεραν να προηγηθούν με 4-2. Με ένα σερί 3-0 η Ασπίδα πέρασε μπροστά με 4-5 και στη συνέχεια με γκολ του Μπρατίδη πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων (5-7). Οι γηπεδούχοι με τέσσερα αναπάντητα γκολ ανέκτησαν το προβάδισμα (9-7), αλλά η Ασπίδα με δύο γκολ του Μπρατίδη ισοφάρισε εκ νέου με 9-9. Με γκολ του Ανδρέαδη οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 10-9.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι αύξησαν το προβάδισμά τους, το οποίο μάλιστα έφτασε στη μέγιστη τιμή του, τα τρία γκολ (16-13). Η Ασπίδα όμως με πρωταγωνιστές τους Καζαντζίδη και Μπρατίδη κατάφερε να διατηρηθεί κοντά στο σκορ και μάλιστα προηγήθηκε για πρώτη φορά στο δεύτερο μέρος με 19-20 χάρη σε γκολ του Μαλαμου. Ο Χαραλαμπίδης, που αγωνιζόταν τραυματίας από το τρίτο λεπτό του αγώνα, ισοφάρισε σε 20-20. Στις δύο επόμενες φάσεις υπήρξαν διαμαρτυρίες των Κυκλώπων για τα διαιτητικά σφυρίγματα, αρχικά στο 20-20 για απόκρουση του Κολοκούρη σε εκτέλεση πέναλτι του Χαραλαμπίδη πριν η μπάλα καταλήξει στο δοκάρι και έξω και στη συνέχεια για το γκολ του Καραπαπάζογλου με το οποίο έγινε το τελικό 20-21, αφού θεώρησαν ότι η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή μετά την απόκρουση του Ξενοπανάγου. Πέντε δευτερόλεπτα πριν το τέλος οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν, αφού ο Κολοκούρης απέκρουσε το πέναλτι του Χαραλαμπίδη με την ομάδα της Ξάνθης να διαμαρτύρεται για την υπόδειξη του πέναλτι.

Πρωταγωνιστές των δύο ομάδων ήταν οι τερματοφύλακες Ξενοπανάγος και Κολοκούρης, που πραγματοποίησαν εντυπωσιακές αποκρούσεις. Πρώτος σκόρερ για τους Κύκλωπες ήταν ο Χαραλαμπίδης με έξι γκολ, ενώ για την Ασπίδα ο Καζαντζίδης σκόραρε οκτώ φορές.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Κυριακού και Μαυρίδης από τον σύνδεσμο της Βέροιας.

Τα δεκάλεπτα: 3-2 (10'), 5-7 (20'), 10-9 (ημίχρονο), 14-13 (40'), 17-17 (50'), 20-21 (τελικό σκορ)

Κύκλωπες: Ξενοπανάγος, Μισέντος, Ανδρεάδης 1, Τάρες 3, Πιστόλας 4, Ξανθόπουλος 3, Θεοδώρου 2, Μπασδάνης, Οβαγιάν, Χαραλαμπίδης 6, Καράμπελας, Κρεωνάς, Κυριακίδης, Χαριτούδης, Κεραμάρης, Τζάτζαλης 1

Ασπίδα Ξάνθης: Ρουμελιώτης 1, Πατσατζής 2, Παπαστάμου, Καζαντζίδης 8, Μπέλλιας, Μαλαμος 1, Καραπαπάζογλου 3, Ρούφος, Μπρατίδης 6, Στεφανίδης, Σαλή Ογλού, Μιχαηλίδης, Κολοκούρης, Μισαηλίδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com