LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Με πίστη για την ανατροπή η Ξάνθη στη Λιέγη !

Η ήττα του πρώτου αγώνα φέρνει με την πλάτη κολλημένη στον τοίχο την Ξάνθη, που θα ψάξει το... θαύμα στη Λιέγη κόντρα στην Σταντάρ (21:30, NS1), για την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.
Το έργο της απέναντι στους πιο έμπειρους Βέλγους ήταν εκ προοιμίου δύσκολο και από τη στιγμή οι Ακρίτες δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα της έδρας χάνοντας με 2-1 στα Πηγάδια, οι ελπίδες τους για συνέχιση του ευρωπαϊκού ονείρου ελαχιστοποιήθηκαν.
Μπορεί να επαναληφθεί σκηνικό παρόμοιο με εκείνο κόντρα στη Λίνφιλντ; Μπάλα είναι και... γυρίζει, ωστόσο η Σταντάρ είναι σαφώς ανώτερη από τους βορειοϊρλανδούς, αλλά όπως επισήμανε στις δηλώσεις του ο Νίκος Καραγεωργίου, κανείς δεν πάει χαμένος πριν από ένα ματς.
Οι άνθρωποι της Ξάνθης δείχνουν ότι πιστεύουν στη μεγάλη ανατροπή του, παρά το γεγονός πως και η προϊστορία των ελληνικών ομάδων με τη Σταντάρ στη Λιέγη είναι άκρως αρνητική. Πιο πρόσφατη είναι η ήττα του Παναθηναϊκού με 1-0 τον Μάρτιο του 2010 στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ με άδεια χέρια είχε φύγει και ο Ολυμπιακός τον Νοέμβριο του 2009 (2-0) για το Τσάμπιονς Λιγκ. Παράλληλα ηττημένη είχε φύγει και η μεγάλη ΑΕΚ των Μαύρου και Παπαϊωάννου τον Νοέμβριο του 1977, με το ευρύ μάλιστα 4-1 για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.
Σε ό,τι αφορά το σχήμα που θα παρατάξει ο Καραγεωργίου σήμερα στο χωρητικότητας 30.000 θέσεων (έχουν ήδη φύγει περί τις 22.000 εισιτήρια) «Σορίς Ντιφρέν», δεν αναμένονται εκπλήξεις. Ο Κυριακίδης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, με την τριάδα της άμυνας στο 3-4-2-1 που θα χρησιμοποιήσει, να αποτελούν (από αριστερά προς δεξιά) οι Κομεσίδης, Βάλλας και Γούτας. Μπροστά τους θα βρίσκονται οι Πλάιτο, Ντιέ, Ντε Γκουζμάν και Μάρεν, με τους Μαρσελίνιο και Μάνταλο να αγωνίζονται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Βασιλακάκη.


gazzetta.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com