LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

2-2 στη Λιβαδειά ....έφτασε κοντά στο Διπλό ο Πάνθραξ

Κρατούσε τη νίκη μέχρι το 84' ο Πανθρακικός

Το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ γιατί μπορεί να σου χαρίσει μεγάλες συγκινήσεις ακόμα και εκεί που δεν το περιμένεις. Όπως έγινε και στην Λιβαδειά. Εκεί που στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα του Λεβαδειακού με τον Πανθρακικό, όσο βρέθηκαν στο γήπεδο τα έβαζαν με τους εαυτούς τους που δεν πήγαν για μπάνιο ή κανά σουβλάκι. Στο δεύτερο όμως ένιωσαν εξαιρετικά τυχεροί. Και πως να μην είναι όταν είδαν τέσσερα γκολ, δύο από κάθε ομάδα (2-2), φάσεις, ένταση, κόκκινη και είχαν αγωνία μέχρι το τέλος.

Ένα τέλος που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 2-2, όμως κανείς δεν μπορεί να στεναχωρήθηκε, από την στιγμή μάλιστα που η αρχική... σούπα, μετατράπηκε σε μία ματσάρα σαν και αυτές που τα τελευταία χρόνια βλέπαμε μόνο εκτός Ελλάδας...

Μοιρασμένο το πρώτο μέρος

Μπορεί ο Λεβαδειακός που ήταν και το φαβορί του αγώνα να ξεκίνησε πιο δυνατά, ωστόσο το πρώτο μέρος της αναμέτρησης ήταν μοιρασμένο. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τα ηνία για τα πρώτα 25 λεπτά χάνοντας δύο ιδιαίτερα καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.

Η πρώτη και μεγαλύτερη ήταν στο 20' όταν ο Κάντζι έκανε συρτό σουτ μετά από λάθος έξοδο του Κουτσόπουλου, ο Λαδάκης σταμάτησε τη μπάλα πάνω στη γραμμή και στη συνέχεια ο Γεωργίου του έκανε επιθετικό φάουλ, ενώ στην φάση είχε μπει ένας όμιλος παικτών και των δύο ομάδων. Στο επόμενο λεπτό οι Βοιωτοί βρέθηκαν και πάλι κοντά στο 1-0, αλλά ο Κουτσόπουλος έδιωξε με δυσκολία το σουτ του Μάρτινς.

Κυρίαρχος ο Πανθρακικός

Από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο. Μάλιστα από το 32' έως το 39' έφτασαν τρεις φορές κοντά στο γκολ χωρίς να καταφέρουν να το πετύχουν. Αρχικά το σουτ Κάσες (32') δεν βρήκε στόχο, πέντε λεπτά αργότερα ο Λαδάκης αστόχησε και αυτός με σουτ, ενώ στο 39' ο Μπαϊκαρά δεν μπόρεσε από εξαιρετική θέση να κάνει όπως θα ήθελε το σουτ, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Τα είχε όλα...

Και ενώ στο πρώτο δεν κουνιόταν φύλλο, στο δεύτερο έγιναν τα πάντα. Μπήκαν τέσσερα γκολ, χάθηκαν ευκαιρίες, υπήρξε αποβολή, ένταση για καθυστερήσεις και μη τήρηση φερ πλέι και ανατροπή της ανατροπής.

Χάθηκε η μπάλα από 56' έως 60'

Και μη νομίζετε πως σε όλη την επανάληψη γινόταν χαμός. Έφτανε το διάστημα από το 56' έως το 60'. Διάστημα στο οποίο μπήκαν όχι ένα και δύο, αλλά τρία γκολ. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με τον Γεωργίου στο 56', με τον αμυντικό του Λεβαδειακού να παίρνει τη μπάλα από το σουτ του Ροτζέριο και με κοντινό πλασέ να κάνει το 1-0.

Η ολική ανατροπή

Και εκεί που όλα έδειχναν πως ο Λεβαδειακός ήταν κυρίαρχος, ήρθε η ολική ανατροπή. Οι φιλοξενούμενοι που δεν κατέθεσαν τα όπλα στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Ιγκόρ να μην αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Σαν να μην έφτανε αυτό όμως, στο 60' ο Τζάνης είδε ωραία τον Κάσες που με προβολή έβαλε μπροστά τον Πανθρακικό.

Λανθασμένη κόκκινη και τελευταία λέξη από Μάντζιο

Από εκείνο το λεπτό οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να κρατάνε άνετα πίσω, αλλά και να βγαίνουν μπροστά και για το τρίτο τέρμα. Τα πάντα όμως άλλαξαν στο 73', όταν ο Καλογερόπουλος έδειξε αυστηρότατη δεύτερη κίτρινη στον Ντιόγκο, αφήνοντας τον Πανθρακικό με δέκα παίκτες. Οι γηπεδούχοι από εκείνο το σημείο πίεσαν για την ισοφάριση και το κατάφεραν με τον Μάντζιο στο 84', όταν ο έμπειρος επιθετικός έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com