LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ RUNNING TEAM ΕΘΝΙΚΟΣ


Ο  Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ , ένας από τους ιστορικότερους Συλλόγους της χώρας , έχοντας πλέον ταυτιστεί με τα αθλητικά πράγματα της πόλης, στην συνείδηση των συμπολιτών μας, έρχεται ακόμη μία φορά να δείξει πως είναι ένα ζωντανό και δραστήριο κύτταρο της τοπικής μας κοινωνίας.  
Αφουγκραζόμενος τα μηνύματα των καιρών ιδρύει ένα νέο Τμήμα, το Running Team  απευθυνόμενος σε όλους τους Δρομείς ανεξαρτήτου ηλικίας που αθλούνται καθημερινά στους δρόμους και τα πάρκα της πόλης μας, καθώς το Δρομικό Κίνημα και στην Αλεξανδρούπολή αποκτά πολλούς φίλους και οπαδούς. Ο  Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ μαζί με όλους τους Δρομείς που τα περασμένα χρόνια έτρεχαν με τα χρώματα του, δημιουργούν μια φιλόξενη στέγη στο Τμήμα Running Team  για όλους όσους αγαπούν το τρέξιμο δείχνοντας πως ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής αλλά και να περάσει το μήνυμα της Δια Βίου Άθλησης.
   Σκοπός του Running Team ΕΘΝΙΚΟΣ είναι να γίνει εκφραστής και κοινωνός του Δρομικού Κινήματος στην πόλη μας παρέχοντας σε όλους τους φίλους του χρήσιμες προπονητικές , διατροφικές και ψυχολογικές συμβουλές  για να κάνουν την αγαπημένη τους συνήθεια όσο πιο ευχάριστη και διασκεδαστική γίνεται. Φυσικά και ένας από τους σκοπούς μας είναι να διοργανώσουμε τουλάχιστον ένα μεγάλο αγώνα κάτι που λείπει από την πόλη μας, γι’ αυτό σας θέλουμε όλους κοντά μας. Ήδη  στο facebook  υπάρχει σελίδα  απ’ όπου μπορείτε να πάρετε κάθε πληροφορία και φυσικά να μάθετε για το που γίνονται διάφοροι αγώνες , να διαβάσετε προπονητικά άρθρα καθώς και άρθρα για την ιστορία των Δρόμων. Και φυσικά μην ξεχνάτε το πιο βασικό απ’ όλα , πως το πιο σημαντικό είναι η χαρά της συμμετοχής, για αυτό ελάτε κοντά μας να ζήσουμε ωραίες στιγμές.
Πληροφορίες: facebook/Running Team ΕΘΝΙΚΟΣ
Τηλ. Επικοινωνίας:
Γκάτζιος Απόστολος - 6973392251
Κουφός Αντώνης - 6973024666
Ψαρόπουλος Γιάννης - 6946123157

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com