LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Με έναν απίθανο Ρομπέρτο ο Ολυμπιακός 1-0 την Μπενφίκα

Σπουδαία νίκη για τον Ολυμπιακό που με κορυφαίο τον Ρομπέρτο και σκόρερ τον Κώστα Μανωλά νίκησε 1-0 τη Μπενφίκα.

Με τον Ρομπέρτο να κατεβάζει ρολά και τον Κώστα Μανωλά να σκοράρει, ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 την καλύτερη Μπενφίκα στο γήπεδο Καραϊσκάκη και κρατά στα χέρια του την τύχη του στο εφετινό Champions League.

Η Μπενφίκα ήταν αυτή που μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες στο 6ο και 8ο λεπτό. Ευτυχώς, όμως, είχε τον εξαιρετικό Ρομπέρτο που με τις επεμβάσεις του κράτησε το μηδέν, για να έρθει λίγο αργότερα ο Μανωλάς να βάλει το κερασάκι στην τούρτα. Συγκεκριμένα, στο 13ο λεπτό ο αμυντικός του Ολυμπιακού με δυνατή κεφαλιά μετά από κόρνερ, άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Ιδια είκονα και στο δεύτερο ημίχρονο με τη Μπενφίκα να έχει την απόλυτη κατοχή της μπάλας, να δημιουργεί και να χάνει ευκαιρίες, αλλά το 1-0 να μένει μέχρι τέλους. Μπορεί ο Ολυμπιακός να ήταν κακός, πήρε όμως μια σπουδαία πρόκριση που τον κρατά ζωντανό στο κυνήγι της πρόκρισης στη φάση των 16. Αν έχανε και η Αντερλεχτ (1-1 με την Παρί) τότε οι Πειραιώτες θα είχαν κλειδώσει οριστικά την τρίτη θέση και το Europa League.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Μανιάτης, Σάμαρης, Γιαταμπαρέ (56′ Εντινγκά), Φουστέρ (74′ Μπονγκ), Σαβιόλα (46′ Τσόρι), Μήτρογλου.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Αρτούρ, Μάξι Περέιρα, Λουιζάο, Γκαράι, Σίλβιο, Μάτιτς, Αμορίμ (78′ Καβαλέιρο), Ένσο Πέρες, Γκαϊτάν, Μάρκοβιτς (74′ Τζούριτσιτς), Καρντόσο (70′ Λίμα).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com