LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Έγινε η κλήρωση του Λιγκ Καπ

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24/12 στην εκπομπή "Στο Φιλέ" της novasports, η κλήρωση του φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ "Νίκος Σαμαράς" που θα διεξαχθεί στις 31/1 και 1/2 στο "Μιχάλης Παρασκευόπουλος" της Αλεξανδρούπολης.
Τα ζευγάρια των ημιτελικών που αναδείχθηκαν κατά σειρά είναι:Λαμία - Φοίνικας Σύρου και Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΑΕΚ. Οι Εβρίτες θα έχουν να αντιμετωπίσουν μια ομάδα που πριν λίγο καιρό νίκησαν με 3-1 αλλά συνάντησαν αρκετές δυσκολίες. Στο παιχνίδι εκείνο αγωνίστηκε ως βασικός πασαδόρος και διακρίθηκε ο 18χρονος Σταύρος Κασαμπαλής. Ωστόσο στον ημιτελικό ο Εθνικός θα έχει να αντιμετωπίσει επιπλέον το άγχος του φαβορί αλλά και το πάθος των οπαδών της ΑΕΚ που θα βρεθούν στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης.
Ο προπονητής των πρωτοπόρων της Volleyleague Σάκης Μουστακίδης επεσήμανε: «Δεν υπάρχουν φαβορί σε τέτοιες διοργανώσεις. Και στον περσινό ημιτελικό ήμασταν φαβορί και χάσαμε από την Κηφισιά. Δεν πρέπει να εφησυχάσουμε που γίνεται το φάιναλ-4 στην έδρα μας. Η διοργάνωση θα γίνει στην έδρα μας και αυτό έχει θετικά και αρνητικά. Στα θετικά είναι τα οργανωτικά αλλά και για τον κόσμο που θα δει ωραίους αγώνες. Ελπίζω να μην έχει άγχος η ομάδα μου γιατί είναι η πρώτη μεγάλη διοργάνωση που γίνεται στην πόλη. Θεωρώ πως είμαστε καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ αλλά αυτό είναι στη θεωρία. Στην πράξη πρέπει να το αποδείξουμε. Η ΑΕΚ είναι σοβαρή και σκληρή ομάδα. Θα περιμένουμε να δούμε και τι αλλαγές θα κάνουν οι ομάδες».
Από την άλλη πλευρά ο προπονητής της ΑΕΚ Γιώργος Κλαρούδας δήλωσε: «Έχουμε ένα μήνα μπροστά μας και πολλά θα αλλάξουν. Θα δούμε πως θα είναι οι ομάδες μέχρι τότε. Εμείς περιμένουμε την προσαρμογή του Νοβοσέλατς και την επιστροφή του Ρουμελιωτάκη. Ελπίζω να μην έχουμε άλλα προβλήματα και απουσίες. Το σίγουρο είναι πως θα το παλέψουμε το ματς. Θα έχουμε να δώσουμε δύο τελικούς. Ο Εθνικός θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας αλλά είμαι βέβαιος πως θα είναι διοργάνωση γιορτή για το άθλημα».
Μετά την κλήρωση, οι προετοιμασίες για την σημαντική διοργάνωση μπαίνουν στην τελική ευθεία. Όλοι στην Αλεξανδρούπολη επιθυμούν εξίσου την κατάκτηση ενός τίτλου αλλά και την παρουσίαση μιας εξαιρετικής διοργάνωσης. Οι φίλοι του αθλήματος από την περιοχή θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μια συναρπαστική γιορτή και να αποδείξουν με την παρουσία τους ότι η πόλη αξίζει ένα νέο κλειστό, ένα "Σπίτι του Βόλλεϋ".

Καρχαρίδου Γεωργία

thrakinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com