LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

«Ένωση» Άνθειας/Αρίστεινου –Εθνικός 1-0 !!!

Την πρώτη του ήττα υπέστη ο Εθνικός από την αξιόμαχη Ένωση για την 9η αγωνιστική του νότιου ομίλου της Α' κατηγορίας. Η ήττα αυτή δεν τον μετακίνησε από την κορυφή την οποία έχει καταλάβει από την αρχή και βρίσκεται στο + 6 από τον δεύτερο Άβαντα.
Η ομάδα του Βασίλη Τσιομλεκίδη βρέθηκε σε κακή μέρα και δεν μπόρεσε να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο, ούτε να ξεδιπλώσει βέβαια τις τεχνικές της αρετές λόγω του κακού τερέν του γηπέδου.
Το νικητήριο γκολ πέτυχε η Ένωση στο 35' λεπτό μετά από συρτό σουτ του Μαλτέζου και την διπλή απόκρουση του Φυσέκη που όμως η μπάλα με υπόδειξη του επόπτη πέρασε την γραμμή , κάτι που αμφισβητούν οι άνθρωποι του Εθνικού .
ΕΝΩΣΗ Α/Α: (Σαριαννίδης) 1. Μπαμπλής 2. Αγούδης 3. Δουμπουλάκης 5. Παπαδημητίου 6. Καλέτσιος 7. Μωραίτης ( 80’ Σταγώνης) 8. Μαλτέζος (55’ Μιχαλτσίδης) 9. Καπανίκας (71’ Καβατζικιώτης) 10 Μπίτσος 11. Σιβούδης
ΕΘΝΙΚΟΣ: (Τσιομλεκίδης) 1,Φυσέκης 2.Πετκίδης 3. Θάνος (68’Αμπραχαμιάν) 4. Μπαρμπαγιάννης 5. 'Αχπα (46’ Τσικάκης ) 6. Σαραντάκης 7. Κυριζάκης (60’ Τσιφτσής) 8. Κοιλιάρης 9. Δαμιανίδης 10. Νταλαπέρας 11. Αγγελακάκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com