LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

OΡΕΣΤΙΑΔΑ-ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-0

Άνετη ήταν η επικράτηση της Ορεστιάδας με 3-0 σετ (25-19, 25-20, 25-20) επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων με τους παίκτες του Αντωνιάδη να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να φτάνουν στην τέταρτη νίκη τους στο πρωτάθλημα του τρίτου ομίλου της Α2 Ανδρών.

Το ξεκίνημα για τον ΑΟΟ ήταν μουδιασμένο, αφού οι φιλοξενούμενοι βρίσκονταν κοντά στο σκορ με 9-8. Η σταδιακή άνοδος όμως της Ορεστιάδας κυρίως από τη θέση του σέρβις της έδωσε ένα προβάδισμα αρχικά τεσσάρων (13-9) και στη συνέχεια πέντε (20-15) πόντων με αποτέλεσμα να έρθει εύκολα και το τελικό 25-19.

Στο δεύτερο σετ οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά προηγούμενοι με 4-5, αλλά η ομάδα της Ορεστιάδας είχε και πάλι την απάντηση, αφού με διαδοχικά ξεσπάσματα έκανε το 11-7 και το 16-10 στη συνέχεια, έτσι ώστε να γίνει το 25-20 και το 2-0 στα σετ.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ, οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον πολύ καλό ρυθμό που είχαν σε όλο τον αγώνα παίρνοντας από την αρχή το προβάδισμα (9-6), δεν συνάντησαν το παραμικρό πρόβλημα (17-12) φτάνοντας στο τελικό 25-20 και τη νίκη με 3-0.

Α.Ο.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ(Αντωνιάδης):Καρδαμανίδης, Δημητρούδης, Κεμανετζής, Ποτολίδης, Βλασακίδης, Κωνσταντινίδης(Λ), Χουσίδης, Προδρομίδης, Νένογλου, Διαμαντίδης

ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ(ΚΥΛΙΤΣΗΣ): Πρώιος, Βασιλειάδης, Βουλγαρίδης, Γαβριήλ, Χαριτωνίδης, Αλμαλής(Λ)

Επιμέλεια Λεωνίδας Κάλφας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com