LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Άρης - Πανθρακικός 2-2

Με δύο πανέμορφα τέρματα του Χοσέ Μαρία Κάσες ο Πανθρακικός έφυγε με την ισοπαλία από το Κλεάνθης Βικελίδης (2-2), αφήνοντας τον Άρη χωρίς εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα και στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Ο Άρης για ένα ακόμα παιχνίδι δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη δύναμη του ''Κλεάνθης Βικελίδης'' και παρέμεινε η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που δεν έχει φέτος νίκη στην έδρα της. Οι γηπεδούχοι έπεσαν πάνω σε ένα εκπληκτικό Χοσέ Μαρία Κάσες που έκανε ό,τι ήθελε την άμυνά τους στο πρώτο μέρος, σκοράροντας δύο φορές για τον Πανθρακικό (6', 27').

Μανιάς (23') και Τσουμάνης (62'), με τα πρώτα ''κιτρινόμαυρα'' γκολ στην καριέρα τους, απάντησαν στα τέρματα του Ισπανού, ωστόσο το 2-2 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε αφήνοντας τις δύο ομάδες χωρίς νίκη στη Super League για 5 σερί αγωνιστικές (τελευταίες επικρατήσεις τους στις 20/10).


Άρης (Μιλίνκοβιτς):
Διούδης, Οικονομόπουλος, Πουλίδο (38' Κύργιας), Τάτος, Αγγελούδης (57' Σταυρόπουλος), Ουντότζι, Τσουμάνης (78' Μαργαρίτης), Μανιάς, Ψυχογιός, Ηρακλής, Έλσνερ.

Πανθρακικός (Μάντζιος):
Σέρεμετ, Λαδάκης (79' Μερίνο), Ιγκόρ, Χρήστου, Μπαϊκαρά, Κάσες (74' Ζεκίνια), Τζάνης (52' Έμποου), Ντιόγκο, Παπαγεωργίου, Ζος, Σαρακατσάνος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com