LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

NIKH-ANATOΛΙΑ 0-3

Την εντός έδρας ήττα με 0-3 σετ (13-25, 19-25, 11-25) γνώρισε η Νίκη Αλεξανδρούπολης από το Ανατόλια στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της Α2 κατηγορίας Γυναικών.

Στο πρώτο σετ, παρότι τα κορίτσια του Γιώργου Τεκτονίδη ξεκίνησαν δυναμικά (4-0) οι φιλοξενούμενες ανέβασαν την απόδοσή τους (7-12, 8-17, 13-21) και έφτασαν άνετα στην κατάκτηση του σετ με 13-25.

Στο δεύτερο σετ μέχρι τον 16ο πόντο (16-15) διεξήχθη ένα πραγματικό ντέρμπι, αλλά στη συνέχεια η ομάδα της Θεσσαλονίκης εκμεταλλεύτηκε τα λάθη και την έλλειψη συγκέντρωσης της Νίκης για να το κατακτήσει με 19-25.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ επαναλήφθηκε η εικόνα του πρώτου με το Ανατόλια να εκμεταλλεύεται τα προβλήματα της Νίκης στην υποδοχή και τις κακές επιλογές στην επίθεση φτάνοντας με άνεση στο τελικό 11-25.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Καιτατζής και Παπαχρήστου.

ΝΙΚΗ (Τεκτονίδης): Λαμπροπούλου, Καράμπαλη, Λαμπρίδου, Τζιογκίδου, Σιρδάρη, Βαρελά, (λ) Λυμπεροπούλου/Καλογεροπούλου, Βενέτη, Γίτση

Ανατόλια (Τζιουμάκας): Νικολαϊδου, Καλούδη, Χαλιαμπαλια, Τσιουκάρη, Τσολούλου, Καλτουρμίδου, (λ) Ρεϊζογλου/ Κανταρτζή, Μπούρα, Παππά, Χοτοκουρίδου

Επιμέλεια Λεωνίδας Κάλφας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com