LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Ιπποκράτης-Εθνικός 0-2

Την δέκατη νίκη του για φέτος πανηγύρισε ο Εθνικός στην έδρα του Ιπποκράτη παρουσία λιγοστών φιλάθλων και των δύο ομάδων.
Η ομάδα του Βασίλη Τσιομλεκίδη επικράτησε άνετα με σκορ 0-2 σε ένα παιχνίδι που για ακόμα μία αγωνιστική εξελίχθηκε σε επιθετικό μονόλογο του Εθνικού.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δαμιανίδη, μετά από ανατροπή του Κυριζάκη. Λίγα λεπτά αργότερα ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 0-2 με τον Δαμιανίδη να ξαναβρίσκει δίχτυα ύστερα από έξυπνη πάσα του Τσιφτσή, ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα ελάχιστα πάνω απο την εστία του Ιπποκράτη.
Ο Εθνικός είχε και σήμερα ένα εύκολο απόγευμα με αρκετές χαμένες ευκαιρίες και διατηρησε τη διαφορά από την δεύτερη θέση. Επίσης ήρεμο ήταν το απόγευμα και για τον Γιάννη Φυσέκη που παρέμεινε θεατής στο παιχνίδι μιας και ο Ιπποκράτης δεν κατάφερε να απειλήσει ούτε μια στγμή την εστία του.
Το σημερινό παιχνίδι ήταν μια ακόμα καλή ευκαιρία για τον Βασίλη Τσιομλεκίδη να ξεκουράσει κάποιους παίκτες και να δώσει χρόνο συμμετοχής στους νεότερους της ομάδας.
Εθνικός (Β.Τσιομλεκίδης) 1. Φυσέκης 2. Πετκίδης (Αντωνίου) 3. Τσικάκης 4. Μπαρμπαγιάννης 5. Δούπας 6. Θάνος 7. Τσιφτσής (Αγγελακάκης) 8. Γαλανός 9. Δαμιανίδης 10. Νταλαπέρας 11. Κυριζάκης (Πελτέκης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com