LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

3o Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ και Αθλητική Ημερίδα από τις Αμαζόνες Μαΐστρου

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για το 3ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ που διοργανώνουν οι Αμαζόνες Μαΐστρου.
Την Παρασκευή 27/12/2013, περισσότερες από εκατό μικρές αθλήτριες έλαβαν μέρος στο τουρνουά Μίνι Βόλεϊ από 4 σωματεία που καλλιεργούν το γυναικείο Βόλεϊ στην περιοχή τα οποία και ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμα των Αμαζόνων. Εκτός από τις Αμαζόνες Μαΐστρου έλαβαν μέρος η Θύελλα Φερών, η Νίκη Αλεξ/πολης και ο Φοίνικας Αλεξ/πολης.
Την 1η θέση και στις δυο κατηγορίες (Γ΄, Δ΄ και Ε΄, ΣΤ΄ Δημοτικού) κατέκτησε η Θύελλα Φερών παρουσιάζοντας ιδιαίτερα υψηλές επιδόσεις.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαΐστρου ως συνδιοργανωτής αθλοθέτησε τα αναμνηστικά διπλώματα, που δόθηκαν σε όλες τις διαγωνιζόμενες αθλήτριες, καθώς και τις πλακέτες  για τις δυο νικήτριες ομάδες.

Το Σάββατο 28/12/2013 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Kέντρου Μαΐστρου, ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του 3ου Χριστουγεννιάτικου Τουρνουά με δυο πολύ ενδιαφέρουσες  εισηγήσεις. Στην πρώτη παρουσιάστηκε η πρωτοποριακή ιδέα που δημιούργησε η επιστημονική ομάδα των Αμαζόνων, το myCoach, που αφορά την ηλεκτρονική διαχείριση αθλητικής ομάδας και η δεύτερη εισήγηση είχε ως θέμα το Ασφαλές Διαδίκτυο για νέους και νέες.



ΟΙ ‘’ΑΜΑΖΟΝΕΣ’’ Α.Ο. ΜΑΪΣΤΡΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com