LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΡΩΤΗ - ΟΡΕΣΤΗΣ 0 - 4

Σαρωτικός ο Ορέστης σε έναν πολύ καλό αγωνιστικό χώρο (πέρα από τις μικρές του διαστάσεις) και  σε μια ηλεκτρισμένη από τους φίλους της Καρωτής ατμόσφαιρα, επικράτησε με 4 - 0, είχε δύο χαμένα πέναλτι, τρία δοκάρια, πέντε τετ α τετ χωρίς ευτυχή κατάληξη και πολλές άλλες ευκαιρίες. Από την πλευρά της η Καρωτή, ένα καλογυμνασμένο σύνολο και με ήρωα τον πολύ καλό τερματοφύλακά της, ενώ  στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησε δύο επικίνδυνες καταστάσεις στην επανάληψη και παρά το γεγονός ότι ο Ορέστης έπαιζε με 10 παίκτες από το 57΄ λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μεμέτογλου δεν απείλησε σοβαρά της εστία του Οτέμπερη. Στο 86΄ και ενώ το σκορ ήταν ήδη 0 - 4, σε υπόδειξη του επόπτη για ένα φάουλ εις βάρος της Καρωτής ο επόπτης προπηλακίσθηκε από παίκτες και φιλάθλους (έξω από τα σύρματα) και λίγο έλειψε το ματς να τιναχτεί στον αέρα. Με την ψύχραιμη παρέμβαση του προπονητή της Καρωτής (του αξίζουν συγχαρητήρια) και την ανεκτικότητα του διαιτητή που κατά τα άλλα ήταν άψογος, δεν διεκόπη το παιχνίδι και έληξε ομαλά.
Σκόραραν οι : Μεμέτογλου στο 9΄ με κεφαλιά, Δοϊνούδης στο 42΄ με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 80΄ με πλασέ και ο Ρουσσίδης με σούτ από πλάγια στο 75΄. Στα πέναλτι αστόχησαν ο Στέρεβ στο 28΄(απέκρουσε ο τερματοφύλακας) και στο 83΄ ο Δοϊνούδης (η μπάλλα βρήκε το κάθετο δοκάρι).
Μοιραίος παίκτης στα τετ α τετ ο Στέρεβ
Η διαιτησία πολύ καλή.
Σύνθεση Ορέστη : Οτέμπερης, Κοτζά, Θεμελάκης, Δερνεκξής, Πατίδης (55΄ λόγω τραυμ. Λόλακας), Πετρόπουλος Στέφ., Δοϊνούδης, Πετρόπουλος Κυρ. (86΄ Κώστογλου), Μεμέτογλου, Στέρεβ, Ρουσσίδης.
Οι σκόρερ : Μεμέτογλου Τζαχίτ, Δοϊνούδης Δημήτρης και Ρουσσίδης Θάνος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com