LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ-ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 0-3

Αναμενόμενη ήττα από την ισχυρή και αήττητη ΑΕ Κομοτηνής γνώρισε ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης στο Μιχάλης Παρασκευόπουλος στο πλαίσιο της 4ηςαγωνιστικής, με την ομάδα όμως του Βουρδόλη να δείχνει μαχητική στο δεύτερο σετ.
Το πρώτο σετ, όπως δείχνει και το τελικό σκορ, δεν αντέχει σε κριτική, αφού η ομάδα της Κομοτηνής δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους.
Στο δεύτερο η ομάδα της Αλεξανδρούπολης, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 8-16, κατάφερε να μειώσει σε 15-19 και 17-22, χάρη στα σερβίς της Χαλικούρα και τη χαλάρωση των φιλοξενούμενων,. Η ομάδα της Κομοτηνής, όμως διατήρησε την αυτοσυγκέντρωση και τη ψυχραιμία της φτάνοντας στο 17-25.
Στο τρίτο και τελευταίο σετ η ΑΕ Κομοτηνής κατάφερε να πάρει από το ξεκίνημα προβάδισμα στο σκορ (5-8, 10-16, 11-20) και να φτάσει άνετα στο τελικό 14-25 και τη νίκη με 0-3 σετ.
Τα σετ: 6-25, 17-25, 14-25
Φοίνικας Αλεξανδρούπολης (Βουρδόλης): Παπαδοπούλου, Γκούβερ, Χαλικούρα, Σιαμάτρα, Ντούμπα, Κουρτίδου, (λ) Οικονομίδου/ Μουσουνάκη, Καλουτσκίδου, Γεροπούλου, Κιόρογλου, Ζηλιασκοπούλου
ΑΕ Κομοτηνής (Κιοσσές): Κουλατσίδου, Σουλτάνη, Ιωαννίδου, Παπαζήκα, Λυγγέρη, Τριανταφύλλου, (λ) Τσιλίκα/ Λυγγέρη, Τυριντζή, Θεοδώρου, Κρυστάλλη, Αθανασίου

Επιμέλεια Λεωνίδας Κάλφας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com