LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Κλοπή στο 90' για Ξάνθη

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ματς ανάμεσα στον Πανιώνιο και την Ξάνθη στην Νέα Σμύρνη με τους φιλοξενούμενους να αδικούνται από το τελικό αποτέλεσμα καθώς πέτυχαν κανονικό γκολ στο 90' με τον Σολτάνι το οποίο κακώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Έχασε πέναλτι ο Πανιώνιος ενώ η Ξάνθη έπαιζε με δέκα παίκτες από το 59' λόγω αποβολής του Κάλβο με δεύτερη κίτρινη.
Όλα τα στοιχεία ενός ωραίου αγώνα, εκτός των γκολ, είχε το παιχνίδι ανάμεσα στον Πανιώνιο και τη SKODA Ξάνθη που έληξε ισόπαλο 0-0 με τις δυο ομάδες να έχουν από ένα δοκάρι από μερικές χαμένες ευκαιρίες ενώ οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κάλβο στο 59'.
Η Ξάνθη αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα καθώς πέτυχε κανονικό γκολ στο 90' το οποίο ακυρώθηκε κακώς ως οφσάιντ από τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Θάνο μετά από υπόδειξη του β' επόπτη κ. Γκάκα. Ένα γκολ το οποίο στο χρονικό διάστημα που μπήκε σίγουρα θα έδινε τους τρεις πόντους στους Ακρίτες.
Η Ξάνθη ουσιαστικά πήρε ένα σπουδαίο βαθμό, αν και θα δικαιούταν τους τρεις, καθώς αγωνίστηκε για 30 λεπτά με δέκα παίκτες ενώ μάλιστα σε αυτό το διάστημα ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της και με σωστές αντεπιθέσεις βρέθηκε πολύ κοντά στο γκολ.
Σε αντίθεση ο Πανιώνιος μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό την 12η αγωνιστική, πήρε έναν πόντο αλλά σίγουρο ο τεχνικός των "κυανέρυθρων" και οι παίκτες του δεν πρέπει να είναι ικανοποιημένοι καθώς είχαν την ευκαιρία να πάρουν το τρίποντο έχοντας και χαμένο πέναλτι αλλά δεν τα κατάφεραν.
Πανιώνιος (Παντέλης): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Κούρος, Μητρόπουλος, Καλτσάς (65' Ντούνης), Κολοβός, Μενδρινός (87' Λάζνικ), Γιάννου, Αραβίδης (76' Καμπάνταης)
SKODA Ξάνθη (Μάουρερ): Τσέμα, Παϊτο, Γούτας, Χοσέμι, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Ντε Γκούζμαν (57' Βασιλακάκης), Σολτάνι, Μάνταλος (75' Μαρέν), Κάλβο, Σολάρι (88' Ράνος).
sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com