LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΠΑΛΟΣ 3-0

Του Λεωνίδα Κάλφα

Στις νίκες επέστρεψε ο πρωτοπόρος Εθνικός Αλεξανδρούπολης, μετά την ήττα του στο ντέρμπι της Άνθειας την προηγούμενη Κυριακή, αφού επικράτησε με 3-0 του Απαλού στην αυλαία του δευτέρου γύρου, και απέκτησε διαφορά εννιά βαθμών από τους διώκτες του μετά τις γκέλες του Άβαντα και της Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα, όταν στο δεύτερο λεπτό το ψηλοκρεμαστό σουτ του Καράμπαλη πέρασε λίγο άουτ. Στο 4ο λεπτό μετά από πάσα του Αγγελακάκη το σουτ του Δαμιανίδη έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 29' οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπαρμπαγιάννη στον Δεδελούδη. Στο 40ο λεπτό της συνάντησης ο νεαρός Χλωρίδης λίγο έλειψε να πετύχει ένα εντυπωσιακό γκολ από το κέντρο του γηπέδου, αλλά η μπάλα κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Δαμιανίδη από τον Καλυμνιό, την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ανοίγοντας το σκορ για τον Εθνικό.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σημειώσουν δύο ακόμη τέρματα φτάνοντας στην τελική επικράτηση. Στο 47' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σαραντάκη η κεφαλιά του Αγγελακάκη πέρασε άουτ και στο 58' το σουτ του Δαμιανίδη δε βρήκε στόχο. Στο 63ο λεπτό της συνάντησης το διαγώνιο σουτ του Δαμιανίδη σταμάτησε στο δοκάρι. Ό,τι δεν κατάφερε όμως ο επιθετικός του Εθνικού στο 63' το πέτυχε τρία λεπτά αργότερα ο παρτενέρ του στην επίθεση, Αγγελακάκης με πλασέ στην επαναφορά της μπάλας από απόκρουση του Σιαρβαλή σε σουτ του Δαμιανίδη. Στο 69' το σουτ του Παπαδόπουλου κατέληξε άουτ και στο 85' ο γκολκίπερ του Απαλού μπλόκαρε το φάουλ του Πελτέκη. Στο 90' ο Δαμιανίδης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 3-0 μετά από απόκρουση του Σιαρβαλή σε τετ-α-τετ με τον Αγγελακάκη.

Από τον Εθνικό ξεχώρισαν οι Δαμιανίδης, Σαραντάκης, Τσικάκης και Αμπραχαμιάν, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Πιστόλας, Χουρίδης και Παναγιωτίδης.

Καλή η διαιτησία των κ. Σιβούδη-Μπρίμπου-Ζαφειρόπουλου.

Εθνικός: Φυσέκης, Αμπραχαμιάν, Τσικάκης, Μπαρμπαγιάννης, Χλωρίδης (75' Θάνος), Σαραντάκης, Αγοράκης (59' Πελτέκης), Κοιλιαρης, Δαμιανίδης, Νταλαπέρας (78' Πετρίδης), Αγγελακάκης

Απαλός: Σιαρβαλής, Μπόρας, Παπαδόπουλος, Καλυμνιός (67' Χαντζής), Λιολιοσίδης (75' Τσομπάνης), Πιστόλας, Χουρίδης, Παναγιωτίδης, Δεδελούδης, Μαμρικισβίλι, Καράμπαλης (46' Ευστρατιάδης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com