LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Τέσσερις Εβρίτες κλήθηκαν στην Εθνική ανδρών Βόλεϊ

Ραφαήλ Κουμεντάκης, Δημήτρης Τζούριτς, Ανέστης Δαλακούρας και Ανδρέας Ανδρεάδης.


Δηλώθηκαν στην CEV οι 22 αθλητές που επέλεξε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Σωτήρης Δρίκος, ενόψει της της συμμετοχής της Εθνικής ομάδας ανδρών στον προκριματικό όμιλο του παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο Πόπραντ της Σλοβακίας (3-5 Ιανουαρίου 2014). Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και 4 Εβρίτες.

Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα στους καλύτερους και πιο φορμαρισμένους Έλληνες παίκτες που προσκάλεσε ο Σωτήρης Δρίκος στην Εθνική, βρίσκονται ο «Ιταλός» Ραφαήλ Κουμεντάκης, ο Δημήτρης Τζούριτς που αγωνίζεται στην τούρκικη Χάλκμπανκ φέτος, καθώς και δυο αθλητές του πρωτοπόρου της Βόλει Λιγκ Εθνικού Αλεξανδρούπολης, οι Ανέστης Δαλακούρας και Ανδρέας Ανδρεάδης.

Αναλυτικά οι αθλητές που δηλώθηκαν είναι οι εξής:
Πασαδόροι: Κώστας Προύσαλης (Ναρμπόν Γαλλία), Ντίμα Φιλίποφ (Γιαστρέμπσκι Πολωνία), Θάνος Τερζής (Φοίνικας Σύρου)
Διαγώνιοι: Δημήτρης Τζούριτς (Χάλκμπανκ Τουρκία), Γιώργος Τζιουμάκας (Κούνεο Ιταλία), Άκης Ασπιώτης (Παμβοχαϊκός)
Ακραίοι: Ανδρέας Φράγκος (Λατίνα Ιταλία), Μενέλαος Κοκκινάκης (Ολυμπιακός), Ραφαήλ Κουμεντάκης (Ραβέννα Ιταλία), Ανέστης Δαλακούρας (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Θανάσης Πρωτοψάλτης (ΑΟ Κηφισιάς), Δημήτρης Ριζόπουλος (ΓΣ Λαμία), Γιάννης Μαντέκας (ΑΕΚ)
Κεντρικοί: Γιώργος Πετρέας (Ναρμπόν Γαλλία), Νίκος Σμαραγδής (Ολυμπιακός), Δημήτρης Σουλτανόπουλος (ΑΟ Κηφισιάς), Παναγιώτης Πελεκούδας (Φοίνικας Σύρου), Ανδρέας Ανδρεάδης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Σωτήρης Πανταλέων (Κάννες Γαλλία)
Λίμπερο: Γιώργος Στεφάνου (Ολυμπιακός), Αχιλλέας Παπαδημητρίου (Μποβέ Γαλλία), Θάνος Παπαδημητρίου (Φοίνικας Σύρου)

Η προετοιμασία της Εθνικής θα ξεκινήσει στις 20/12 στην Αθήνα (κλειστό γυμναστήριο Ρέντη), χωρίς τους αθλητές των ομάδων της Volleyleague που θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις 22/12.


Πηγή: Εφημερίδα ΄Γνώμη'

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com