LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

ΟΡΕΣΤΗΣ - ΕΝΩΣΗ ΚΥΑΝΗΣ/ΑΣΒΕΣΤΑΔΩΝ 5 - 0

Παρά το τσουχτερό κρύο και τον εντελώς ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων αγωνίστηκαν με ιδιαίτερο φιλότιμο και σίγουρα ηρωισμό και ανταπεξήλθαν στις δύσκολες αυτές συνθήκες του αγώνα προσπαθώντας να ικανοποιήσουν τους λίγους τολμηρούς φιλάθλους που και αυτοί με τη σειρά τους αψήφησαν το κρύο της κερκίδας και βρέθηκαν να παρακολουθούν το παιχνίδι.
Ο Ορέστης σαφώς ανώτερος ξεπέρασε την αντίσταση της φιλότιμης Ένωσης σημειώνοντας πέντε τέρματα και παίζοντας ικανοποιητικά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Τα γκολ σημείωσαν : Ο Κόστα Στέρεβ στο 12΄ με πλασέ και στο 87΄ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, οΘάνος Ρουσσίδης  στο 20΄ με διαγώνιο σουτ, ο  Τζαχίτ Μεμέτογλου στο 71΄ με ψιλοκρεμαστό σουτ και ο  Δημήτρης Δοϊνούδης με απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ.
Μέ αρκετά λάθη η διαιτησία.
Ο Ορέστης αγωνίστηκε με τους : Οτέμπερη, Κοτζά, Θεμελάκη, Μπαχτσεβανίδη (86΄ Δερνεκξή), Πατίδη, Πετρόπουλο Στέφ., Πετρόπουλο Κυρ., Λόλακα (81΄ Δοϊνούδη), Μεμέτογλου (72΄ Κώστογλου), Στέρεβ και Ρουσσίδη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com