LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Σαν σίφουνας ο Εθνικός πέρασε και από τον Άβαντα με 0-3

Του Λεωνίδα Κάλφα

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ήταν ο νικητής του ντέρμπι κορυφής με τον Άβαντα με 0-3 κάνοντας το εντυπωσιακό 8 στα 8 στο φετινό πρωτάθλημα και αποσπάστηκε πλέον με διαφορά επτά βαθμών από την ομάδα του Αντώνη Μπαλτζή.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, αφού οι δύο ομάδες δε μπορούσαν να βρουν ανοικτούς διαδρόμους προς την αντίπαλη άμυνα. Στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα στο 9ο λεπτό το σουτ του Δαμιανίδη μπλόκαρε ο Μπινόπουλος. Με τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσάλεπτου το σουτ του Κοίλιαρη δε βρήκε στόχο και στο 31' ο τερματοφύλακας του Άβαντα απέκρουσε το σουτ του Δαμιανίδη. Στην τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου μέρους στο 37' το σουτ του Δαμιανίδη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σαραντάκη πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη ο Εθνικός πίεσε προκειμένου να πετύχει ένα γρήγορο γκολ επιβάλλοντας το ρυθμό του και έφτασε στην τελική επικράτηση, αφού οι γηπεδούχοι δε μπορούσαν να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί για την εστία του Φυσέκη. Στο 49ο λεπτό της συνάντησης ο Δαμιανίδης έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του, όταν έστειλε τη μπάλα άουτ προ κενής εστίας μετά από παράλληλη μπαλιά του Αγγελακάκη. Πέντε λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με το πλασέ του Αγγελακάκη. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Δαμιανίδης με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα του Εθνικού, όταν εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Άβαντα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σαραντάκη. Τρία λεπτά μετά, το σουτ του Λαμπάκου κατέληξε στην αγκαλιά του Φυσέκη. Στο 68' ο Μπινόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ την κεεφαλιά του προωθημένου Μπαρμπαγιάννη μετά από εκτέλεση κόρνερ του νεοεισελθόντα Αγοράκη. Στο 74ο λεπτό της συνάντησης ο Αγγελακάκης εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Ράλλη και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-3. Στο 85' το σουτ του Δαμιανίδη απέκρουσε ο Μπινόπουλος.

Από την ομάδα του Άβαντα διακρίθηκαν οι Φραγγουλίδης, Μαρμαρίδης, Μπινόπουλος και Χατσατριάν, ενώ από τον Εθνικό ξεχώρισαν οι Αγγελακάκης, Μπαρμπαγιάννης, Κοίλιαρης, Αγοράκης και Τσικάκης.

Καλή η διαιτησία του κ. Σουβάρα. Με λάθη οι βοηθοί του κ. Καραϊσκος και Δερμετζόγλου.

Ατρόμητος Άβαντα: Μπινόπουλος, Φραγγουλίδης, Πασχαλίδης (76' Τσιαμπαλης), Σουγιολτζής, Λαμπάκος (66' Καρασάνης), Χατσατριάν, Θάνος, Ράλλης, Κυριακίδης (85' Δέλκος), Κεσσάτης,Μαρμαρίδης

Εθνικός: Φυσέκης, Πετκίδης (76' Πελτέκης), Τσικάκης, Μπαρμπαγιάννης, Δούπας, Αμπραχαμιάν, Θάνος, Κοίλιαρης, Δαμιανίδης, Σαραντάκης (66' Αγοράκης), Αγγελακάκης (80' Κυριζάκης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com