LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Ο Εθνικός γράφει ευρωπαϊκή ιστορία

Την πιο γλυκιά ήττα στην ιστορία του δέχτηκε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που έχασε ε 3-2 από την Κομουνάλνικ Γκρόντνο αλλά και πήρε την πρώτη του ευρωπαϊκή πρόκριση που τον έφερε στους «16» του Τσάλεντζ Καπ
Η ομάδα του Έβρου παρότι έχανε 2-0 σετ στη Λευκορωσία από την Γκρόντνο κατάφερε να ισοφαρίσει 2-2 σετ και να εξασφαλίσει την πρόκριση, καθώς στον πρώτο αγώνα ο Εθνικός είχε νικήσει 3-1.

Ο Εθνικός θα μάθει αργότερα τον αντίπαλο του στη φάση των «16». Στις 21.30 η βελγική Λένικ θα υποδεχτεί την τσεχική Μπρνο. Στον πρώτο αγώνα η Λένικ είχε νικήσει 3-2 σετ και έχει πλεονέκτημα.


Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν τόσο ρόδινα για το «τρένο από την Αλεξανδρούπολη». Πάλεψε στο πρώτο σετ έκανε ανατροπή καθώς έχανε με 6-2 και 8-3. Αργά και σταθερά έφτασε να διεκδικεί το σετ ισοφαρίζοντας 17-17. Από κει και πέρα το ματς πήγαινε πόντο πόντο και ενώ προηγηθήκε με 23-24 οι Λευκορώσοι φάνηκαν πιο ψύχραιμοι κατακτώντας το 1ο σετ με 26-24.

 Το επόμενο σετ ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο. Ο Εθνικός βρέθηκε πάλι να κυνηγά το σκορ βρισκόμενος στο...καναβάτσο με 8-2 και 11-5. Αυτή τη φορά όμως δεν μπόρεσε να αντιδράσει και έχασε το σετ εύκολα με 25-17.

Η ψυχή και η πίστη στις δυνατότητες της ομάδας όμως είναι στοιχεία που έχουν γραφτεί στο DNA της. Ο εγωισμός των παιχτών δεν τους επέτρεψε να παρατήσουν την υπόθεση πρόκριση και ξεκινώντας με ένα σερί 0-4 και κρατώντας βραχεία κεφαλή σε όλο το σετ κατάφερε να το κατακτήσει με 25-19.

Το εντυπωσιακό come back όμως έγινε στο 4ο σετ. Εκεί όπου αρχικά φάνηκε να είναι ντέρμπι. Μέχρι το 10-10 συμβάδιζαν οι δύο αντίπαλοι αλλά μετά από ένα απίστευτο ντεμαράζ, το σκορ εκτοξεύτηκε στο 11-23 για την ομάδα του Σάκη Μουστακίδη. Φυσικά κατέκτησε το κρίσιμο 4ο σετ και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση και επιβλητική ανωτερότητα με 25-14.

Το τελευταίο διαδικαστικού χαρακτήρα σετ το κέρδισε η Γκρόντνο με 15-12, αλλά η τελική ήττα με 3-2 κανέναν δεν δυσαρέστησε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com