LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: «Τα παραμύθια έλαβαν τέλος. Το όνειρο δεν θα το καταστρέψει κανείς»

Η διοίκηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης εξέδωσε ανακοίνωση απαντώντας σε δημοσιεύματα πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό σχετικά με τον Σταύρο Κασαμπαλή, αλλα και με την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους». 
Η ανακοίνωση του Εθνικού:

«Τα παραμύθια έλαβαν τέλος. Οι δράκοι των παραμυθιών έχουν τελειώσει στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, άρα και τα παραμύθια δεν χωράνε σε αυτήν την ομάδα.
Με αφορμή δημοσιεύματα που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες και τείνουν να γίνουν πολύκροτη η υπόθεση του νεαρού Σταύρου Κασαμπαλή δεν είναι δυνατόν πλέον να μας κάνουν να κωφεύουμε.
Έως τώρα εθελοτυφλούσαμε και κωφεύαμε, γιατί για εμάς στον Εθνικό πάνω απ' όλα είναι ο Σύλλογος.
Δεν είναι δυνατόν λοιπόν, παραμονές του σημαντικότερου αγώνα της χρονιάς για την ομάδα μας να γίνονται προσπάθειες αποπροσανατολισμού από τους στόχους της ομάδας.
 Ο Εθνικός και προπονητές έχει, οι οποίοι εισηγούνται και κυρίως διοίκηση, η οποία αποφασίζει για όλα τα θέματα μετά τις εισηγήσεις των προπονητών.
Και αυτό μέχρι τώρα πιστεύουμε ότι το έχουμε κάνει άψογα.
Ο νεαρός Σταύρος Κασαμπαλής εξακολουθεί να είναι κεφάλαιο του Συλλόγου, μιας και ο Σύλλογος έχει επενδύσει και πιστεύει στις ικανότητες του αθλητή. 
Οπότε σύμφωνα με απλά μαθηματικά και οικονομία θα ήταν τρελός όποιος προέβαινε στην οποιαδήποτε ζημία της επένδυσης.

 Ουδέποτε ο Σταύρος Κασαμπαλής δεν τέθηκε εκτός ομάδας από τους προπονητές και πολύ περισσότερο από τη διοίκηση.
 Για το καλό, πρώτα απ' όλα του ίδιου του αθλητή και δεύτερον του Συλλόγου θα πρέπει επιτέλους να σταματήσουν "να τιτιβίζουν τα ανώνυμα παπαγαλάκια" και όποιος έχει το θάρρος της γνώμης να βγει να το πει δημόσια και επώνυμα.
 Όποιοι νομίζουν ότι με απειλές και λεκτικούς προπηλακισμούς μπορούν να επηρεάσουν την πορεία, το παρόν και το μέλλον της ομάδας πλανώνται πλάνη οικτρά. Το φετινό όνειρο που ζούμε όλοι μας με το "τρένο" που λέγεται Εθνικός Αλεξανδρούπολης δεν έχει δικαίωμα να μας το στερήσει και να το καταστρέψει κανένας.
 23/12/2013, Αλεξανδρούπολη Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com