LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Νέα ήττα για τον Εθνικό, έχασε από την Ευκαρπία 65-73

Του Λεωνίδα Κάλφα
Την έκτη του ήττα σε ισάριθμους αγώνες γνώρισε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, αυτή τη φορά από την πρωτοπόρο Ευκαρπία στο <<Μιχάλης Παρασκευόπουλος>> με 65-73, όντας όμως ιδιαίτερα μαχητικός και ανταγωνιστικός.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Γιώργου Κανδύλη (κάθισε στον πάγκο αντί του Στέφανου Βουτσά, που αποχώρησε από την ομάδα) με τη θερμή συμπαράσταση του κόσμου τους και με ιδιαίτερο πάθος κατάφεραν να προηγηθούν με 22-18 με τη λήξη του.

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στο δεύτερο με την ομάδα της Αλεξανδρούπολης, με σωστές επιλογές στην επίθεση και καλή άμυνα, να βρίσκεται κοντά στο σκορ και συγκεκριμένα στο -1 με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (34-35).

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι κακό για τον Εθνικό, αφού δέχτηκε συνολικά 25 πόντους! Με ένα επιμέρους σκορ 14-7 οι Θεσσαλονικείς βρέθηκαν στο +8 με τους γηπεδούχους όμως να βρίσκουν τη λύση και με ένα σερί 8-0 να ισοφαρίζουν σε 49-49 τρία λεπτά πριν τη λήξη του δεκαλέπτου. Έντεκα όμως αναπάντητοι πόντοι των φιλοξενούμενων, σε συνδυασμό με το τέταρτο φάουλ του Τελούδη και τον τραυματισμό του Δουρδούλη ένα λεπτό πριν τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου διαμόρφωσαν το 49-60.

Ο Εθνικός δεν είπε όμως την τελευταία του λέξη αφού με μεγάλα ψυχικά αποθέματα έτρεξε ένα σερί 7-0 με πρωταγωνιστή τον Μπανταλίδη (58-60), ο οποίος όμως σε εκείνο το χρονικό σημείο υπέπεσε στο τέταρτο φάουλ του. Ο Παπαευαγγέλου με δύο εύστοχες βολές έκανε το 58-62 για να ακολουθήσουν δύο φάουλ του Γεροντίτη, ο οποίος αποβλήθηκε με πέντε, τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, δημιουργώντας ένα μεγάλο πονοκέφαλο κάτω από το καλάθι. Με μία βολή του Χατζημιχαηλίδη και μία του Αρνίδη η Ευκαρπία έφτασε στο +6. Το δίποντο του Τελούδη έφερε εκ νέου τη διαφορά στο -4 (60-64), για να ακολουθήσει μια εύστοχη βολή του Καρούζου και το καθοριστικό τρίποντο του Αρνίδη, ενάμιση λεπτό πριν τη λήξη της αναμέτρησης, που έκανε το 60-68. Με δίποντο του Ξένου ο Εθνικός μείωσε στους έξι και ο Κουπαράνης με μια βολή έγραψε το 62-69, ένα λεπτό και οκτώ δεύτερη πριν τη λήξη. Τρεις εύστοχες βολές του Τελούδη έφεραν τον Εθνικό στο -4, δεκαοχτώ δεύτερα πριν το τέλος (65-69). Ο Παπαευαγγέλου όμως με τέσσερις βολές στα τελευταία δευτερόλεπτα μετά και την αποβολή του εντυπωσιακού Τελούδη με πέντε φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 65-73.

Πολλές ήταν οι διαμαρτυρίες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για τα σφυρίγματα των Κατρακάρη και Μπακάλη, που χρέωσαν με πολλά φάουλ τους γηπεδούχους.

Τα δεκάλεπτα: 22-18, 34-35, 49-60, 65-73

Εθνικός (Κανδύλης): Σιταρίδης, Φωτιάδης, Χονδρόπουλος, Δουρδούλης, Ξένος, Δεληδήμος, Μπανταλίδης, Πασσιάς, Τσιτσικλής, Τελούδης, Δελχανίδης, Γεροντίτης

Ευκαρπία (Αντωνιάδης): Κολότσιος, Μανδάνης, Κουπαράνης, Αρνίδης, Παπαευαγγέλου, Χατζημιχάλης, Κοιμτζόγλου, Παρασκευούδης, Ζησόπουλος, Μπάκος, Λεοντής, Καρούζος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com