LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Το κίνημα των δρομέων παίρνει σάρκα! Το Running Team του Εθνικού ¨πήρε βάπτισμα" στον 31ο Κλασσικό Μαραθώνιο Αθήνας!!!

Πέτρος Λούδος
Καλύτερο ξεκίνημα δεν  μπορούσε να είχε το Running Team του Εθνικού. Στην Κλασσική διαδρομή του Μαραθωνίου, στο φυσικό περιβάλλον των δρομέων όλου του κόσμου, συμμετείχαν τρεις συμπατριώτες μας, κάνοντας την πρώτη εμφάνιση του Running Team.
Ο γνωστός πρωταθλητής  δρόμων και τριάθλου Γιάννης Ψαρόπουλος έτρεξε τη διαδρομή σε 3 ωρ. και 22', ενώ ο Στέφανος Δουλγερίδης σε 3 ωρ.και 56 '. Ο Πέτρος Λούδος έτρεξε στο
δρόμο των 10.000μ σε 47 λεπτά.
Συγχαρητήρια και  στους τρεις αθλητές που κάνουν το ξεκίνημα των δράσεων του Running Τeam.. Ο Μαραθώνιος είναι ο δρόμος που ο κάθε αθλητής αγωνίζεται εναντίον του εαυτού του, προσπαθώντας να τον ξεπεράσει. Και μόνο η συμμετοχή και ο τερματισμός στον Μαραθώνιο είναι μια νίκη.
Γιάννης Ψαρόπουλος

Επόμενες δράσεις του  Running Team την Κυριακή 17/11 στην Κων/πολη με τον Κομίτη Δοξάκη να συμμετέχει στον διεθνή Μαραθώνιο της Πόλης και την Κυριακή 24/11 στην Κομοτηνή στον ημιμαραθώνιο του Οχυρού Νυμφαίας.
Το Σάββατο 16/11 θα πραγματοποιηθεί  η πρώτη προπονητική ανοικτή  συνάντηση της ομάδας Running Team, στις 4 μμ στο στάδιο Φ.Κοσμάς. Προσκεκλημένοι όλο οι δρομείς της πόλης ή όσοι αισθάνονται δρομείς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com