LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

AIAΣ ΕΥΟΣΜΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 3-0

Του Λεωνίδα Κάλφα
Ήττα εντός προγράμματος (δεύτερη σε ισάριθμες αγωνιστικές μετά την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από το Ναύαρχο Βότση) με 3-0 σετ γνώρισε η Νίκη Αλεξανδρούπολης στον Εύοσμο από τον τοπικό Αίαντα και επέστρεψε στην Αλεξανδρούπολη παραμένοντας χωρίς βαθμό αλλά και σετ μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές στον τρίτο όμιλο της Α2 κατηγορία βόλει γυναικών.
Η ομάδα του Γιώργου Τεκτονίδη προσπάθησε να κοντράρει στο πρώτο σετ τον αντίπαλο, η ανωτερότητα του οποίου ήταν όμως εμφανής. Αφού χάθηκε με 25-20 το πρώτο σετ, επήλθε απογοήτευση με αποτέλεσμα πιο εύκολα να χαθεί με 25-14 το δεύτερο και με 25-16 το τρίτο.
 Την επόμενη εβδομάδα η Νίκη φιλοξενεί στο" Μιχάλης Παρασκευόπουλος" τον Επίκουρο.
Τα σετ: 25-20, 25-14, 25-16
ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Γαβαλάς): Χριστινίδου, Αποστολίδου, Τοσονίδου, Ξενιτιαδου,   Καλανταρίδου, Κούση, Μυρίδου (λ) /   Ζλατίντσι, Ακριτίδου, Γρηγορίου, Ορφανίδου.
ΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Τεκτονίδης): Λαμπροπούλου, Καραμπαλη, Λαμπρίδου, Τζιογκίδου, Μουτσιου, Βαρελά, Λυμπεροπούλου (λ) / Βενέτη,  Σιρδάρη, Χαρισιάδου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com