LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

NΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ 1-3

Του Λεωνίδα Κάλφα
Την τρίτη της ήττα σε ισάριθμες αγωνιστικές γνώρισε η Νίκη Αλεξανδρούπολης, αυτή τη φορά από τον Επίκουρο Πολίχνης με 1-3 σετ (15-25, 15-25, 33-31, 17-25) στο κλειστό γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης <<Μιχάλης Παρασκευόπουλος>>.
Τα δύο πρώτα σετ ήταν καταστροφικά για τις αθλήτριες του Γιώργου Τεκτονίδη, που με προβλήματα στην υποδοχή, στο μπλοκ και την επίθεση δεν κατάφεραν να κοντράρουν την ισχυρή ομάδα της Θεσσαλονίκης, που έφτασε στην κατάκτησή τους με 15-25.
Στο τρίτο σετ, ο σύλλογος της Αλεξανδρούπολης έκανε συγκλονιστική προσπάθεια με την είσοδο της Σιρδάρη, αλλά και την άνοδο της απόδοσης των Καράμπαλη, Τζιογκίδη και Λαμπροπούλου καταφέρνοντας σε ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι να επικρατήσει με 33-31 μειώνοντας σε 1-2.
Σττο τέταρτο σετ  η Νίκη έμεινε από δυνάμεις χάνοντας από νωρίς την επαφή στο σκορ (6-14 με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενες να φτάσουν άνετα στην κατάκτησή του με 17-25 και στη νίκη με 1-3 σετ.
Πλέον η Νίκη στρέφει την προσοχή της στο επόμενο παιχνίδι, ελπίζοντας να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ανασύνταξη, ηρεμία και ψυχραιμία χρειάζεται η ομάδα, ώστε να αντιστρέψει το κλίμα, αποφεύγοντας τα λάθη, που της έχουν στοιχίσει πολύ στους έως τώρα αγώνες της.
Nίκη Αλεξανδρούπολης: Καράμπαλη, Τζιογκίδου, Βαρελά, Λαμπρίδου, Δαούτη, Λαμπροπούλου/Λυμπεροπούλου (λ), Βενέτη, Δεδούση, Σιρδάρη
Επίκουρος Πολίχνης: Ριζοπούλου, Πλουμή, Συμεωνίδου, Μουμούρη, Μαλκότση, Πολυχρονίδου/ Ρόζου (λ).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com