LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

EΘΝΙΚΟΣ-ΝΙΨΑ 2-0

Του Λεωνίδα Κάλφα
Την πέμπτη του νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές σημείωσε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που επικράτησε με 2-0 της Νίψας στο <<Φώτης Κοσμάς>> και αποσπάστηκε με διαφορά τριών βαθμών από τη δεύτερη πλέον Ένωση Άνθειας Αρίστεινου.
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, την κατοχή της μπάλας και αρκετές ευκαιρίες, ενώ οι παίκτες του Κύριλλου Καλλιμάνη απείλησαν σε δύο περιπτώσεις την εστία του Φυσέκη και είχαν ένα ακυρωθέν γκολ με τον Βουλγαράκη. Μόλις στο 4ο λεπτό της συνάντησης το σουτ του Δαμιανίδη μπλόκαρε ο Παναγιωτίδης. Ό,τι δεν κατάφερε όμως στην προηγούμενη φάση ο πρώην επιθετικός του Έβρου Σουφλίου το πέτυχε στο 9' ανοίγοντας το σκορ με σουτ μετά από πάσα του Θάνου. Στο 17' και πάλι ο Δαμιανίδης βρέθηκε κοντά στο γκολ και τρία λεπτά μετά ο Αγγελακάκης προ κενής εστίας μετά από όμορφο συνδυασμό Αμπραχαμιάν-Δαμιανίδη έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι χάνοντας μοναδική ευκαιρία. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα το σουτ του Χατζηγιαννίδη πέρασε λίγο άουτ στην πρώτη καλή στιγμή της Νίψας στο παιχνίδι. Στο επόμενο λεπτό το σουτ του Δαμιανίδη εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. Στο 37' το σουτ του Κλειτσιώτη από πλεονεκτική θέση δε βρήκε στόχο σε μια καλή ευκαιρία της Νίψας να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Στο 39ο λεπτό ακυρώθηκε ως οφ-σάϊντ γκολ του προωθημένου Βουλγαράκη. Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου ο Εθνικός έχασε δύο ακόμη ευκαιρίες με τον Δαμιανίδη στο 41' και στο 45'.
Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε, αφού οι γηπεδούχοι πίεζαν συνεχώς για να φτάσουν σ' ένα δεύτερο τέρμα χάνοντας πολλές ευκαιρίες, ενώ η μαχητική Νίψα προσπαθούσε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της και να απειλήσει στην κόντρα. Στο 50ο λεπτό το σουτ του Σαραντάκη πέρασε λίγο άουτ και στο 56' το σουτ του Τσαταλμπασίδη κατέληξε στην αγκαλιά του Φυσέκη. Στο 68' την εκτέλεση φάουλ του Δαμιανίδη έδιωξε σε κόρνερ ο Παναγιωτίδης. Στο 71' το σουτ του Δαμιανίδη δε βρήκε στόχο και δύο λεπτά μετά το σουτ του ίδιου ποδοσφαιριστή πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 77ο λεπτό της συνάντησης ο νεοεισελθών Κυριζάκης πήρε το <<ριμπάουντ>> από την απόκρουση του Παναγιωτίδη και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Μάλιστα τρία λεπτά μετά, το γυριστό σουτ του κατέληξε στο δοκάρι και στο 85' το τακουνάκι του κατέληξε άουτ. Στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα στο 91' το σουτ του Δαμιανίδη μπλόκαρε ο Παναγιωτίδης.
Από τον Εθνικό ξεχώρισαν οι Δαμιανίδης, Μπαρμπαγιάννης, Κυριζάκης και Θάνος, ενώ από τη Νίψα διακρίθηκαν οι Καλαϊτζίδης Στ., Καλαϊτζίδης Β. και Τσαταλμπασίδης.
Με λάθη η διαιτησία του κ. Σημίδη, που είχε βοηθούς του τους Σουμάκα και Καραπέτσα.
Εθνικός: Φυσέκης, Αμπραχαμιάν, Θάνος, Άχπα (46' Τσικάκης), Δούπας, Σαραντάκης (60' Κυριζάκης), Μπαρμπαγιάννης, Κοιλιάρης, Δαμιανίδης, Νταλαπέρας, Αγγελακάκης (79' Γαλανός)
Νίψα: Παναγιωτίδης, Τσαουσίδης, Γκαϊτατζής (60' Γκιαουρίδης), Μαλλιώρας (81' Παλατσίδης), Βουλγαράκης, Καλαϊτζίδης Σ. (77' Μπασδάνης), Κλειτσιώτης, Κούπας, Χατζηγιαννίδης, Καλαϊτζίδης Β., Τσαταλμπασίδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com