LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

NIKH-NEA ΓΕΝΕΑ 1-3

Ούτε στο σημερινό παιχνίδι με τη Νέα Γενεά στο <<Μιχάλης Παρασκευόπουλος>> μπόρεσε η Νίκη Αλεξανδρούπολης να πανηγυρίσει τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα, αφού παρότι προηγήθηκε με 1-0 σετ, γνώρισε την ήττα με 3-1 (25-14, 12-25, 16-25, 22-25) και παρέμεινε στην τελευταία θέση του τρίτου ομίλου της Α2 Γυναικών.

Στο πρώτο σετ οι αθλήτριες του Γιώργου Τεκτονίδη μπήκαν αποφασισμένες να αφήσουν πίσω το κακό ξεκίνημά τους στο φετινό πρωτάθλημα επιβάλλοντας πλήρως το ρυθμό τους (12-5, 18-11) φτάνοντας με χαρακτηριστική άνεση στην κατάκτησή του με 25-14.

Και ενώ όλοι περίμεναν ότι η Νίκη με τη συμπαράσταση του κόσμου της θα έφτανε στη νίκη, ακολούθησε μπλακ άουτ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και παρά το σοκ του τραυματισμού της Μπουρσανίδου (υπέστη διάστρεμμα και αποχώρησε υποβασταζόμενη από το γήπεδο κάτω από το θερμό χειροκρότημα του κόσμου), ισοφάρισε σε 1-1 με 12-25.

Στο τρίτο σετ, η ομάδα της Αλεξανδρούπολης, παρά την είσοδο των Νικολαϊδου (που έχει μικρή συμμετοχή φέτος λόγω της προετοιμασίας της για τις Πανελλήνιες εξετάσεις) και Γίτση, δεν κατάφερε να ανακόψει τον ρυθμό των φιλοξενούμενων, οι οποίες έχοντας ένα μεγάλο και σταθερό προβάδισμα (10-17,15-22) πήραν κεφάλι στο σκορ με 1-2 (16-25).

Το τέταρτο και τελευταίο σετ ξεκίνησε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο με τη Νέα Γενεά να ξεφεύγει από νωρίς στο σκορ (3-7, 5-12, 11-17). Το τάιμ άουτ του Γιώργου Τεκτονίδη αφύπνισε τις αθλήτριες της Νίκης που μείωσαν αρχικά στους τρεις (14-17) και στον πόντο (17-18) χάρη στη σημαντική βοήθεια της Νικολαϊδου σε επίθεση και μπλοκ. Το comeback της Νίκης δεν είχε όμως συνέχεια, αφού οι Θεσσαλονικιές ήταν πιο ψύχραιμες και προσεκτικές στα κρίσιμα σημεία φτάνοντας στο τελικό 22-25 και στους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στα θετικά του σημερινού αγώνα η επιστροφή της Τζένης Καλογεροπούλου στην αποστολή της Νίκης, μετά τον πολύμηνο τραυματισμό της, της Ιωάννης Γίτση, όπως επίσης και η συμμετοχή της Εύας Νικολαϊδου.

Τα σετ: 25-14, 12-25, 16-25, 22-25

Νίκη Αλεξανδρούπολης (Τεκτονίδης Γ.): Λαμπροπούλου, Καράμπαλη, Λαμπρίδου, Τζιογκίδου, Σιρδάρη, Βαρελά, (λ) Λυμπεροπούλου/Δεδούση, Γίτση, Νικολαϊδου, Βενέτη
Νέα Γενεά (Χριστολιάκος Χ.): Πολυνοπούλου, Κολοκυθά, Μπούρνη, Αποστολίδου, Κολοκοτρώνη, Τυχαλά, (λ) Γιουμούκη/ Μπουρσανίδου, Θωμοπούλου, Κούγκα, Μπάγγου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com