LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ-ΓΕΑ 1-3

Του Λεωνίδα Κάλφα
Μετά την άνετη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στη Λήμνο, ομάδα που δημιούργησε ο αείμνηστος Νίκος Σαμαράς, η ΓΕΑ με τον έφορο της ομάδας κ. Κρεούζη στον πάγκο της κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη επί του ισχυρού Αίαντα με 1-3 σετ στον Εύοσμο (21-25, 25-22, 23-25, 23-25) σε μία αναμέτρηση που ξεκίνησε στις έξι το απόγευμα, δυο ώρες νωρίτερα από το προγραμματισμένο, προκριμένου να διευκολυνθεί η ΓΕΑ στην επιστροφή της στην Αλεξανδρούπολη.

Η νίκη της ομάδας της Αλεξανδρούπολης αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία δεδομένου ότι είχε να αντιμετωπίσει της σημαντικές απουσίες των έμπειρων Χρήστου Κίτσιου και Κώστα Χαντζή, ενώ πολύ σημαντική ήταν η βοήθεια του πασαδόρου Θανάση Γατέλα στο ντεμπούτο του (το δελτίο του βγήκε με καθυστέρηση από την ομοσπονδία).

Η ΓΕΑ ξεκίνησε δυναμικά και πήρε το πρώτο σετ με 21-25, για να απαντήσουν οι γηπεδούχοι κατακτώντας με 25-22 το δεύτερο και ισοφαρίζοντας σε 1-1. Με πανομοιότυπο τρόπο η ΓΕΑ πήρε τρίτο και τέταρτο σετ με 23-25 και το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο.

Κινητήριος μοχλός του Ευόσμου ήταν ένας Εβρίτης, ο ορεστιαδίτης Σκαρλατίδης, που ήταν ο βασικός πασαδόρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης αλλά η προσπάθειά του δεν ήταν αρκετή για να κερδίσει η ομάδα του.

Τα σετ: 21-25, 25-22, 23-25, 23-25

ΑΙΑΝΤΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Κοτουνιδης): Παπάζογλου, Καρασαβίδης Σκαρλατίδης, Κουγκουρας, Τσάρας Παπαπαναγιώτου, Βαφέας (λ) / Ζολώτας, Ιωακειμίδης.

ΓΕΑ (Κρεούζης):Αρχοντουδης, Αμαριανάκης, Αλεξάκης, Γατέλας, Χριστόφας, Κώτας, Δημητρούδης (λ) / Δαλδαδερένης, Τασάκος, Κωνσταντινίδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com