LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

3-1 τη Ρουμανία και φουλ για Βραζιλία

Ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 απέκτησε η
Εθνική Ελλάδας μετά την πειστική νίκη της με 3-1 επί της Ρουμανίας στο Καραϊσκάκη το βράδυ της Παρασκευής. Δύο γκολ ο κίλερ Μήτρογλου.

Η Εθνική έκανε κατά γενική ομολογία το καλύτερο παιχνίδι της εδώ και αρκετό καιρό. Με συνοχή στις γραμμές της και προσοχή στην άμυνα η ομάδα του Σάντος επέβαλλε το ρυθμό της και ευτύχησε να προηγηθεί στο 13′ με τον Μήτρογλου στην πρώτη καλή ευκαιρία της στη βραδιά.

Μία στιγμιαία αδράνεια σε στημένη φάση στο 18′ έφερε την ισοφάριση των Ρουμάνων αλλά η απάντηση των Ελλήνων ήταν άμεση και…απόλυτη. Ο έξοχος συνδυασμός των Σαμαρά, Τοροσίδη και Σαλπιγγίδη απέφερε το 2-1 με το φορ του ΠΑΟΚ μόλις δύο λεπτά αργότερα στη φάση-κλειδί του αγώνα.

Με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι την ανάπαυλα του η Εθνική απέκτησε την ευκαιρία να ηρεμήσει και να ανασυντάξει τις δυνάμεις για να ψάξει και το τρίτο γκολ. Πράγματι αυτό ήρθε μετά από συνεπή προσπάθεια στο 67′ και πάλι με τον Μήτρογλου ο οποίος έδωσε αέρα δύο γκολ στην Ελλάδα.

Μέχρι το τέλος η ομάδα του Σάντος δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω. Αμύνθηκε αποτελεσματικά, βγήκερ αρκετές φορές στην αντεπίθεση και αν ήταν λίγο πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια θα πετύχαινε και 4ο γκολ. Η μοναδική κακή είδηση της βραδιάς ήταν η κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Κατσουράνης η οποία σημαίνει την απουσία του αρχηγού στη ρεβάνς της Τρίτης στο Βουκουρέστι.

Ελλάδα (Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Κατσουράνης (85′ Σάμαρης), Τζιόλης, Μανιάτης (77′ Καραγκούνης), Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Μήτρογλου (80′ Γκέκας).

Ρουμανία (Πιτσούρκα): Λόμποντς, Ματσέλ, Γκάρντος, Γκοϊαν, Ρατς, Μπουρτσεάνου (75′ Λάζαρ), Κότσις, Τόρζε (74′ Γκροσάβ), Στάνκου, Τανάσε (86′ Μαξίμ), Μάρικα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com