LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΜΑΪΣΤΡΟΥ-ΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΩΝ : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΒΟΛΕΪ

Οι ΑΜΑΖΟΝΕΣ Α.Ο.ΜΑΪΣΤΡΟΥ μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα της φετινής χρονιάς, συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία τους για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας περιόδου.
Στα πλαίσια της καλύτερης εκπαίδευσης των μικρών Αμαζόνων που πλαισιώνουν τις ακαδημίες της ομάδας, οι ΑΜΑΖΟΝΕΣ Α.Ο.ΜΑΪΣΤΡΟΥ αποδέχθηκαν με χαρά την πρόκληση της ΘΥΕΛΛΑΣ ΦΕΡΩΝ για μία συνάντηση των αναπτυξιακών τους τμημάτων.
Για ένα ολόκληρο πρωινό οι μικρές αθλήτριες των δύο ομάδων έπαιξαν και διασκέδασαν μέσα από το άθλημα που επέλεξαν, το αγαπημένο τους ΒΟΛΕΪ.
Περισσότερες από 70 μικρές αθλήτριες της ΘΥΕΛΛΑΣ και των ΑΜΑΖΟΝΩΝ έπαιξαν δεκάδες παιχνίδια Μίνι Βόλεϊ ενώ η συνάντηση έκλεισε με έναν αγώνα ‘’μικρών’’ Παγκορασίδων 6Χ6.
Οι αθλήτριες στο τέλος της συνάντησης αγκαλιάστηκαν και έδωσαν ραντεβού για νέες συναρπαστικές συναντήσεις Βόλεϊ.
Θα θέλαμε ακόμη να ευχαριστήσουμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο σωματείο μας για την αθλητική εκπαίδευση των παιδιών τους και θα θέλαμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι κάνουμε το καλύτερο δυνατόν ώστε οι μικρές μας αθλήτριες, μέσα από το όμορφο άθλημα του Βόλεϊ, να διαμορφώσουν ένα σωστό αθλητικό και κοινωνικό χαρακτήρα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com