LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Ορέστης, πέρασε με 0-2 από τα Ρίζια

Με σκόρερ το Στέφανο Πετρόπουλο στο 49΄και στο 58΄ ο Ορέστης έφυγε νικητής από το γήπεδο των Ριζίων στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. Ήταν ένα ήσυχο και όμορφο παιχνίδι που άφησε ικανοποιημένους τους λιγοστούς φιλάθλους που το παρακολούθησαν. Στο πρώτο ημίχρονο ένας πάρα πολύ καλός Ορέστης παρ΄όλο που είχε πλήρη υπεροχή και πολλές ευκαιρίες να σκοράρει δεν το κατάφερε είτε εξαιτίας του πολύ καλού τερματοφύλακα των Ριζίων  είτε εξαιτίας της αστοχίας των επιθετικών του. Στο δεύτερο και  μετά το 0 - 2 και αφού χάθηκαν κι άλλες ευκαιρίες για διεύρυνση του σκορ τα Ρίζια  κινήθηκαν καλύτερα από το πρώτο ημίχρονο αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να έχουν μια ευκαιρία για γκολ. Πολύ καλός ο διαιτητήςΚυριαζίδης καθώς και οι επόπτες του.
ΠΑΕ Ριζίων
ΟΣΑΝΛΗΣ Π.-ΠΑΠΙΝΤΖΟΥΔΗΣ Β.(65`ΚΙΟΛΕΣ Χ.)-ΤΖΙΑΦΕΡΙΔΗΣ Σ.-ΚΑΤΣΑΝΟΣ Γ.-ΚΑΛΠΑΚΙΔΗΣ ΕΜ.-ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ Π.-ΓΚΑΡΕΛΙΔΗΣ Δ.-ΠΑΠΑΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Β.-ΝΕΝΟΓΛΟΥ Σ.-ΝΕΝΟΓΛΟΥ Κ.-ΚΑΡΑΜΠΕΛΛΙΑΣ ΕΜ.(78`ΡΑΧΩΒΙΤΗΣ) Ορέστης Ορεστιάδας
Οτέμπερης, Κιολές, Θεμελάκης, Πατίδης, Μπαχτσεβανίδης, Πετρόπουλος Στέφ., Λόλακας (62΄ Ρουσσίδης), Μαλασίδης, Μεμέτογλου (81΄ Κώστογλου), Στέρεβ, Δαρβούδης (87΄ Δερνεκξής).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com