LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Μεταξύ των μεγάλων ευρωπαϊκών ντέρμπι

Το παιχνίδι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ συγκαταλέγεται από την UEFA στα μεγάλα ευρωπαϊκά ντέρμπι αυτής της εβδομάδας
Γιουβέντους-Νάπολι, Φενέρμπαχτσε-Γαλατάσαράι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Αρσεναλ και Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, είναι μερικά από τα παιχνίδια που ξεχωρίζει η UEFA για το Σαββατοκύριακο (9-10/11) που έρχεται.
Ο αμφισβητίας ΠΑΟΚ
Χαρακτηριστικά στην προαναγγελία του αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ αναφέρεται:"Ο αήττητος Ολυμπιακός έχει τρεις βαθμούς πίσω του τον αμφισβητία ΠΑΟΚ", ενώ φιλοξενούνται και τοποθετήσεις του Ρομπέρτο και του Στοχ για το ντέρμπι."Έχουμε πάρει δύο πολύ σημαντικές νίκες την περασμένη εβδομάδα, με Παναθηναϊκό και Μπενφίκα. Η εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας είναι υψηλή και πιστεύουμε ακράδαντα ότι μπορούμε να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ. Παίζοντας στην έδρα μας, με τους οπαδούς μας στο πλευρό μας δεν φοβόμαστε τίποτα και μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε", δήλωσε συγκεκριμένα ο Ισπανός πορτιέρο του Ολυμπιακού.
Ο Μίροσλαβ Στοχ από την πλευρά του τόνισε ότι: "Μπορούμε να αναστατώσουμε τον Ολυμπιακό και να κερδίσουμε στο Καραϊσκάκη. Περιμέναμε πολύ καιρό για αυτό το ματς και γνωρίζουμε τι σημαίνει για τους οπαδούς μας. Θα είναι μια ευκαιρία να μετρήσουμε τους εαυτούς μας και την Κυριακή το βράδυ θα ξέρουμε πού βρισκόμαστε".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com