LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

KYKΛΩΠΕΣ-ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ 22-15 (ΦΙΛΙΚΟ)

Του Λεωνίδα Κάλφα
Οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης ήταν οι νικητές στη φιλική αναμέτρηση, που διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας στο ''Μιχάλης Παρασκευόπουλος'', με την ομάδα του Δημοκριτείου με 22-15.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα παίρνοντας από το ξεκίνημα του φιλικού προβάδισμα στο σκορ, το οποίο διεύρυναν σταδιακά φτάνοντας σε μια άνετη επικράτηση.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης προηγήθηκε με 8-1, για να μειώσει ο σύλλογος της Κομοτηνής με ένα σερί 4-0 σε 8-5. Το πρώτο τέταρτο της συνάντησης βρήκε τους Κύκλωπες να προηγούνται με 8-5 για να ακολουθήσει ένα ακόμη γκολ για τους γηπεδούχους και δύο γκολ του Δημοκριτείου για το 10-6 με τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσάλεπτου. Τα συνεχόμενα λάθη και η μεγαλύτερη έμφαση στην άμυνα είχαν ως αποτέλεσμα να σημειωθεί μόλις ένα γκολ σε δέκα λεπτά με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (11-6).

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, αφού οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και το προβάδισμα στο σκορ ανεβάζοντας τη διαφορά τα έξι (17-11) και τα επτά γκολ (20-13) για να ολοκληρωθεί ο αγώνας με το τελικό 22-15.

Οι προπονητές των δύο θρακιώτικων ομάδων οι οποίες θα τεθούν αντιμέτωπες και στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, που ξεκινά στις 7 Δεκεμβρίου, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα και να βγάλουν πολύτιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα των αθλητών τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com