LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Πήρε το ντέρμπι του Βορρά ο Ορέστης .. νίκησε 2-4 την Α.Ε Διδυμοτείχου και πέρασε στην κορυφή

Πολύ καλός ο Ορέστης πήρε δίκαιη νίκη για την 4η αγωνιστική του Β'ομίλου της Α' Έβρου ,από την δυνατή Αθλητική Ένωση Διδ/χου και μάλιστα στην έδρα της. Με κύριο χαρακτηριστικό τη σωστή λειτουργία όλων των γραμμών και με ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα  δεν άφησε περιθώρια στην Α.Ε. Διδ/χου για κάτι καλύτερο γι΄αυτήν. Το θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα μας απαλύνει την, εις βάρος της, διαιτησία του κ. Κυριαζίδη.
Στο πρώτο ημίχρονο πέρα από τα γκολ ο Ορέστης είχε μια καλή ευκαιρία στο 9΄ όταν ο Στέρεβαστόχησε με κεφαλιά εξ επαφής. Στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως μετά το 4 - 1 η ομάδα μας είχε πολλές ευκαιρίες για να ανεβάσει το δείκτη του σκόρ. Το Διδ/χο απείλησε σε τρεις περιπτώσεις για να το μειώσει  (στη μία, μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Μπεχτσούδης έκανε φανταστική απόκρουση). Από το 86΄ η Ομάδα έπαιξε με 10 παίκτες λόγω αποβολής τουΚυριάκου Πετρόπουλου με απ' ευθείας κόκκινη κάρτα λόγω ενός σκληρού μαρκαρίσματος.

Τα γκολ που ήταν όλα πολύ όμορφα : Πετρόπουλος Κυρ. με σουτ στο 19΄και το 34΄,Μεμέτογλου Τζ. 47΄και ο Στέρεβ Κ. στο 75΄ με κεφαλιές. Το Διδ/χο μείωσε σε 2 - 1 στο 40΄ με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ και σε 4 - 2 στο 85΄ με σουτ.
Σύνθεση : Μπεχτσούδης, Κιολές, Θεμελάκης, Μπαχτσεβανίδης, Πετρόπουλος Στέφ., Μαλασίδης Γ., Ρουσσίδης Αθ. (53΄ Δοϊνούδης), Στέρεβ, Μεμέτογλου (88΄ Δερνεκξής), Πετρόπουλος Κυρ., Λόλακας (86΄ Δαρβούδης). 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com