LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ 68-79

Του Λεωνίδα Κάλφα
Την τέταρτη ήττα του σε ισάριθμες αγωνιστικές γνώρισε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, αυτή τη φορά από τον Απόλλωνα Αρναίας με 68-79 στο Κλειστό Γυμναστήριο της πρωτεύουσας του Έβρου, με την ομάδα του Στέφανου Βουτσά να πληρώνει το κακό τρίτο δεκάλεπτο.
Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν απολύτως ισορροπημένο για τις δύο ομάδες, αφού καμία από τις δύο δε μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί το 22-23 με τη λήξη του. Παρόμοιο ήταν και το σκηνικό και στο δεύτερο με τον Εθνικό να μένει κοντά στο σκορ και στη διεκδίκηση της νίκης, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το εις βάρος του 36-42.
Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν πραγματικά καταστροφικό για τους Αλεξανδρουπολίτες, αφού σημείωσαν μόλις έντεκα πόντους και δέχτηκαν 24! Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τη μεγάλη ευστοχία τους με πρωταγωνιστή τον Μαραπίδη (29 πόντοι), όπως επίσης και τις βιαστικές επιθετικές επιλογές και τα λάθη των γηπεδούχων φτάνοντας μάλιστα τη διαφορά στους 22 πόντους (44-66), για να κλείσει το δεκάλεπτο με 47-66 με τρίποντο του Ξένου.
Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Εθνικός προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την επιθετική δεινότητα του Χονδρόπουλου (τελείωσε το ματς με 29 πόντους) προκειμένου να πετύχει τη μεγάλη ανατροπή. Η ομάδα της Χαλκιδικής, μετά από δίποντο του πρώην γκαρντ του ΠΑΟΚ, έτρεξε ένα σερί 7-0 φτάνοντας τη διαφορά στο +24 (49-73) με δίποντο του Χρυσόμαλλου. Μετά από πέντε αναπάντητους πόντους του Εθνικού (54-73) και μια βολή του Χαρίστου, ο Εθνικός με πέντε ακόμη πόντους του Χονδρόπουλου μείωσε στους 15 (59-74). Η ροή του αγώνα δεν άλλαξε και ο χρόνος για το μεγάλο comeback δεν ήταν αρκετός, ενώ ο Χονδρόπουλος ήταν απελπιστικά μόνος (σημείωσε τους 13 από τους 14 τελευταίους πόντους της ομάδας του στο τελευταίο πεντάλεπτο) και το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Αλεξανδρούπολης ήταν να ψαλιδίσει τη διαφορά σταδιακά φτάνοντας εν τέλει στο -11 και στην ήττα με το τελικό 68-79.
Τα δεκάλεπτα: 22-23, 36-42 (ημίχρονο), 47-66, 68-79 (τελικό σκορ)
Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Βουτσάς): Θεοχαρίδης, Φωτιάδης, Χονδρόπουλος 29, Δουρδούλης 2, Ξένος 3, Νούλας, Μπανταλίδης 5, , Πασσιάς, Παπαλαμπίδης 1, Τελούδης 16, Δελχανίδης 2, Γεροντίτης 10
Απόλλων Αρναίας (Εφραιμίδης): Χρυσόμαλλος 3, Τρεμόπουλος, Απεσλίδης 4, Μαραπίδης 29, Τσούλης 4, Λαλιώτης 6, Στοϊκος 6, Κατσαβαβάκης, Χαρίστος, Κοτζαγιάννης 18, Χαρίστος, Κυπαρισσάς 9

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com