LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΝΙΚΗ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ-ΑΡΗΣ 0-3

Του Λεωνίδα Κάλφα
Την έβδομη ήττα σε ισάριθμες αγωνιστικές γνώρισε η Νίκη Αλεξανδρούπολης, αυτή τη φορά από τον ισχυρό Άρη του Φρέντι Μπρουκς με 0-3 σετ (13-25, 14-25, 9-25) και παρέμεινε χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα του τρίτου ομίλου της Α2 γυναικών.

Πλέον, το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής στη Δράμα κόντρα στην επίσης ουραγό τοπική ομάδα αποκτά οριακό χαρακτήρα για τις αθλήτριες του Γιώργου Τεκτονίδη, που χρειάζονται επειγόντως μια νίκη για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους.

Το ξεκίνημα του πρώτου σετ ήταν ιδανικό για την ομάδα της Αλεξανδρούπολης, η οποία προηγήθηκε με 6-3 και 9-8. Ένα σερί 9-0 των φιλοξενούμενων χάρη στα σερβίς της αρχηγού Ωρολογοπούλου, που χάλασε την υποδοχή της Νίκης, και οι κακές επιθετικές επιλογές των γηπεδούχων έφεραν το 9-18. Ο Άρης με πολλές λύσεις στην επίθεση και καλή υποδοχή κατάφερε να διατηρήσει άνετα το προβάδισμά του και να φτάσει στο 13-25.

Στο δεύτερο σετ η ομάδα της Θεσσαλονίκης, όντας καλύτερη σε όλους τους τομείς πήρε από την αρχή κεφάλι στο σκορ (7-10, 11-14), το οποίο διεύρυνε με την πάροδο του χρόνου (12-20) φτάνοντας εύκολα στο 14-25 και το 0-2 σετ.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ, το σκηνικό του αγώνα ήταν το ίδιο με τους προπονητές των δύο ομάδων μετά το 6-16 υπέρ του Άρη να μοιράζουν το χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριές τους, αφού η ομάδα της Αλεξανδρούπολης δεν έδειχνε, παρά την είσοδο των Βενέτη και Καλογεροπούλου, ικανή να αντιδράσει.

Τα σετ: 13-25, 14-25, 9-25

Νίκη Αλεξανδρούπολης (Γιώργος Τεκτονίδης): Τζιογκίδου, Δεδούση, Λαμπροπούλου, Καράμπαλη, Βαρελά, Λαμπρίδου, (λ) Λυμπεροπούλου/Καλογεροπούλου, Σιρδάρη, Βενέτη, Νικολάου, Χαρισιάδου

Άρης (Φρέντι Μπρουκς): Καλανταρίδου, Ωρολογοπούλου, Βελίκοβα, Γάτση, Κοτέογλου, Δαουλτζόγλου, (λ) Διαμαντή/Κοσμά, Πήττα, Μπουσνάκη, Μέλκα, Μοδιώτη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com