LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

A.O.Oρεστιάδας – Ηρακλής 3-1

A2 Βόλεϊ Ανδρών 4η αγωνιστική Γ' Όμιλος 
Σε ένα ντέρμπι που δικαιολόγησε απόλυτα τα ονόματα των δύο αντιπάλων μέσα σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα στο Νίκος Σαμαράς από περίπου χίλιους φίλους του ομίλου, η Ορεστιάδα έδειξε τα δόντια της στον Ηρακλή 6 χρόνια μετά την τελευταία επίσημη αναμέτρηση τους κερδίζοντας 3-1 και συνεχίζοντας την πορεία προς την κορυφή.
Στο πρώτο σετ οι πράσινοι του Νίκου Αντωνιάδη ξεκίνησαν αγχωμένοι αλλά κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ από το 16-16 και μετά και ευτύχησαν να το κατακτήσουν με 25-20.
Στο δεύτερο σετ ο γηραιός επέστρεψε και βελτιώνοντας το μπλοκ του κατά μεγάλο βαθμό κατάφερε να προηγηθεί και να κερδίσει εν τέλη το σετ με 22-25.
Στο τρίτο σετ ο Νίκος Αντωνιάδης βρήκε τη λύση του προβλήματος βάζοντας μέσα στο τερέν τον Διαμαντίδη ο οποίος βελτίωσε κατά πολύ την εικόνα των πρασίνων σε άμυνα και επίθεση και έτσι σε ένα σετ ντέρμπι η Ορεστιάδα φάνηκε ποιο ψύχραιμη και κατάφερε να το κερδίσει με 25-23. Για να έρθει στο τέταρτο σετ η ολική κατάρρευση του Ηρακλή κατακτώντας το οι γηπεδούχοι με 3-1 και επιστρέφοντας από την ήττα της Θεσσαλονίκης με κύριο εκφραστή και MVP του αγώνα τον Γιάννη Καρδαμανίδη που πλαισιώθηκε από τους πολύ καλούς Δημητρούδη, Κεμανετζή και Διαμαντίδη.

Α.Ο.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ(ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ): Κεμανετζής, Βλασακίδης, Χουσίδης, Καρδαμανίδης, Δημητρούδης, Κων/νίδης, Ποτολίδης,Πεντίδης, Διαμαντίδης, Προδρομίδης,
ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ(ΠΑΤΡΑΣ): Τσιάρας, Γεροβασιλείου, Θεοδόσης, Τσιράκης, Ευγενίδης, Ιωαννίδης, Σταυρακάκης, Δούβρος, Τζιουμάκας, Τσολάκος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com