LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Συνεχίζει αήττητος ο Εθνικός στην κορυφή, κέρδισε και την Καππαδοκία 3-1

Την έβδομη νίκη του σε ισάριθμες αγωνιστικές σημείωσε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που επικράτησε με 3-1 στο ντέρμπι της αγωνιστικής κόντρα στην Καππαδοκία στο <<Φώτης Κοσμάς>>, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή από τα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους μέχρι τη λήξη του αγώνα.

Πριν από την έναρξη του αγώνα σε μια αξιέπαινη κίνηση των γηπεδούχων συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και οι εισπράξεις θα διατεθούν στον ιερό σκοπό της Κίνησης Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξανδρούπολης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να χάνουν μοναδική ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ, όταν στην πρώτη φάση του αγώνα μετά από πάσα του Ζάκκα, ο Νότης με πλασέ έστειλε τη μπάλα πάνω στον Φυσέκη. Πέντε λεπτά μετά ο Εθνικός απάντησε στις ευκαιρίες με το μακρινό σουτ του Κοίλιαρη, το οποίο εξουδετέρωσε ο Βογιατζής. Ακολούθησαν δύο αξιόλογες στιγμές για την Καππαδοκία με ισάριθμες εκτελέσεις φάουλ του Πυλούδη στο 16' και το 22', με την πρώτη να καταλήγει ελάχιστα άουτ και τη δεύτερη να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο γκολκίπερ του Εθνικού. Με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ με το σουτ του Πετκίδη μετά από πάσα του Αγγελακάκη. Στο 42' το σουτ του Θάνου πέρασε ελάχιστα άουτ. Με την εκπνοή του πρώτου μέρους ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του προωθημένου Απότα κάτω από τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο μέρος η καταρρακτώδης βροχή, που είχε ως αποτέλεσμα να ανάψουν στο τελευταίο εικοσάλεπτο οι προβολείς του γηπέδου, δυσκόλεψε ιδιαίτερα τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Στο 58' η Καππαδοκία κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Σαραντάκη, με τον Πυλούδη να το εκτελεί εύστοχα και να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 65ο λεπτό ο Δαμιανίδης με όμορφο πλασέ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ στον Εθνικό κάνοντας το 2-1. Στο 69' οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Νταλαπέρα με δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα στον Βογιατζή, αλλά το αριθμητικό μειονέκτημα δε φάνηκε να τους επηρεάζει, αφού δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από την Καππαδοκία και έφτασαν μάλιστα στο 3-1. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Δαμιανίδης σε αντεπίθεση του Εθνικού με όμορφη ατομική προσπάθεια και ιδανικό τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Από τον Εθνικό διακρίθηκαν οι Δαμιανίδης, Κοίλιαρης, Μπαρμπαγιάννης και Φυσέκης, ενώ από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι Ζηκουρίδης, Ζάκκας και Παπάς.

Με λάθη η διαιτησία του κ. Σκίνδρη και των βοηθών του κ. Βασιλόπουλου και Καραϊσκου.

Εθνικός: Φυσέκης, Μπαρμπαγιάννης, Πετκίδης, Άχπα (62' Τσικάκης), Δούπας, Σαραντάκης (80' Γαλανός), Θάνος, Κοίλιαρης, Δαμιανίδης, Νταλαπέρας, Αγγελακάκης (73' Αμπραχαμιάν)

Καππαδοκία: Βογιατζής, Επιτρόπου, Πυλούδης, Απότας, Λιούρτας (62' Παμπορίδης), Ζηκουρίδης, Ζάκκας, Παπάς, Νότης, Καπανίδης (55' Γυλός), Μαρασλής (73' Κυριακίδης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com