LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΕΘΝΙΚΟΣ-ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ 4-0

Του Λεωνίδα Κάλφα
Μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του νοτίου ομίλου της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου έμεινε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που επικράτησε άνετα με 4-0 εντός έδρας του Ποντιακού κάνοντας το 4 στα 4, αφού η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου γνώριζε την ίδια ώρα απρόσμενη ήττα στη Νίψα.

Στο 9ο λεπτό το σουτ του Δαμιανίδη από πλάγια θέση πέρασε άουτ. Με τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Δαμιανίδης πήρε τη μπάλα μετά από λάθος του Σίσκου, έκανε το σουτ το οποίο απέκρουσε ασταθώς ο Σίμος και ο Αγγελακάκης σε κενή εστία δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0 για την ομάδα του. Στο 21' το σουτ του Τρανόπουλου κατέληξε στην αγκαλιά του Φυσέκη. Ακολούθησαν μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, στο οποίο ο Εθνικός είχε την υπεροχή, δύο σουτ από τους Μπαρμπαγιάννη και Πελτέκη στο 35ο και το 36ο λεπτό της συνάντησης.

Στο δεύτερο μέρος ο Εθνικός μπήκε αποφασισμένος να πετύχει ένα δεύτερο γκολ προκειμένου να κλείσει άμεσα την υπόθεση νίκη και τα κατάφερε στο 54' με σουτ του Δαμιανίδη, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 61ο λεπτό της συνάντησης το σουτ του Δαμιανίδη απέκρουσε ο Σίμος και δέκα λεπτά μετά το σουτ του Αγγελακάκη πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 73' η εκτέλεση φάουλ του Τρανόπουλου δεν ανησύχησε τον Φυσέκη και στο επόμενο λεπτό το σουτ του Αγγελακάκη δε βρήκε στόχο. Στο 82ο λεπτό της συνάντησης ο Αγοράκης με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο 85' ο Αγγελακάκης με σουτ μετά από πάσα του Τσικάκη διαμόρφωσε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα το τελικό σκορ. Στο 89ο λεπτό της συνάντησης ο Σίμος στέρησε από τον Κυριζάκη την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ.

Από την ομάδα της Αλεξανδρούπολης διακρίθηκαν οι Αγγελακάκης, Δαμιανίδης, Άχπα, Κοιλιάρης και Τσικάκης, ενώ από τον Ποντιακό οι Τρανόπουλος, Ρήγας και Παπάζογλου.

Καλή η διαιτησία των κ. Σιδηρόπουλου, Δερμετζόγλου και Καραϊσκου.

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Φυσέκης, Πετκίδης (63' Κυριζάκης), Τσικάκης, Άχπα, Δούπας, Πελτέκης (56' Αγοράκης), Μπαρμπαγιάννης, Κοιλιάρης, Δαμιανίδης, Νταλαπέρας (70' Πετρίδης), Αγγελακάκης
Ποντιακός: Σίμος, Σταγκόπουλος, Μιχαηλίδης, Σίσκος (55' Κωνσταντάκης), Μπρίμπος, Ασταλάκης, Σταμπουλίδης, Ρήγας, Μπούτος (27' Τσαλγκίδης), Παπάζογλου (74' Παυλίδης), Τρανόπουλος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com