LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΜΕΝΤ-ΑΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ 3-1

Του Λεώνιδα Κάλφα
Την ήττα με 3-1 από τη ΜΕΝΤ, την βασική διεκδικήτρια της πρώτης θέσης στον όμιλο, αλλά έχοντας πολλά παράπονα από την διαιτησία και την γενικότερη φιλοξενία, γνώρισε ο ΑΟ Ορεστιάδας στη Θεσσαλονίκη.
Καταρχήν, ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση καθώς λόγω ασυνεννοησίας, πριν την έναρξή του στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμαριάς (όπου μεταφέρθηκε μόλις μια ημέρα πριν από την Τούμπα) υπήρχε προπόνηση της ομάδας μπάσκετ του τοπικού Απόλλωνα Καλαμαριάς. Αυτό εξ' ορισμού επηρέασε αρνητικά τους παίκτες σε συνδυασμό με την έτσι και αλλιώς καθυστερημένη προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα, καθώς ήταν γνωστό ότι μετά το τέλος του ματς η Ορεστιάδα θα επέστρεφε στη βάση της και όσο πιο αργα τελείωνε το παιχνίδι, τόσο πιο αργά θα αναχωρούσε και η αποστολή για την Ορεστιάδα (που με αυτά τα δεδομένα έφτασε άγριο ξημέρωμα στον Β. Έβρο).
Παρόλα αυτά, ο ΑΟΟ ξεκίνησε δυναμικά και αποφασισμένος να πάρει το μεγάλο διπλό. Παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με με 2-5 και 6-10, έβαλε τις βάσεις για την κατάκτηση του σετ με 21-25 αν και ενδιαμέσως οι παίκτες της ΜΕΝΤ του Σπύρου Γκολίτση (ανάμεσά τους και ο Ορεστιαδίτης Θόδωρος Μποζίδης) κατάφεραν να ανατρέψουν την σε βάρος τους κατάσταση και να προηγηθούν μάλιστα με 19-18.
Η απώλεια του πρώτου σετ έριξε την ψυχολογία της ΜΕΝΤ και ανέβασε αυτήν της Ορεστιάδας, που ξεκίνησε δυναμικά και στο δεύτερο προηγούμενη με 6-10. Και πάλι όμως στα μισά του σετ υπήρξε αντίδραση από τους Θεσσαλονικείς που πέρασαν μπροστά με 13-12. Από το σημείο εκείνο ξεκίνησε ένα γκραν γκινιόλ ματς που πήγαινε πόντο - πόντο με τους γηπεδούχους να ξεφεύγουν με σύο στο 20-18 και να φτάσουν τελικά στην ισοφάριση με 25-22.
Στο τρίτο σετ ο ΑΟΟ ξεκίνησε και πάλι προηγούμενος μέχρι το 4-6 αλλά με ένα σερί 9-2 η ΜΕΝΤ πήρε διαφορά με 13-8 και έφτασε εύκολα στην επικράτηση με 25-18. Πλέον στην Ορεστιάδα υπήρχε απογοήτευση για την πρώτη απώλεια βαθμών, εκνευρισμός αλλά κυρίως δεν υπήρχε καθαρό μυαλό. Μέσα σε όλα, ήρθαν και ορισμένα σφυρίγματα που προκάλεσαν διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους, η κατασταση παρεκτράπη, υπήρξε μεγάλος εκνευρισμός και δύο κόκκινες κάρτες σε Βλασακίδη και Ποτολίδη. Κάπως έτσι διαμορφώθηκε γρήγορα ένα σκορ 10-2 και 18-8, για να καταλήξει και αυτό το σετ με 25-14 στην ΜΕΝΤ, που πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη.
Τα σετ: 21-25, 25-22, 25-18, 25-14
ΜΕΝΤ (Γκολίτσης): Σακόγλου, Κωσταρέλης, Χατζηλιάδης, Δημητριάδης, Αντιφάκος, Μποζίδης, Κνάπεκ (λ) / Βέλο, Παραδεισανός, Χρυσάφης, Παπαϊακώβου.
ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ (Αντωνιάδης): Δημητρούδης, Καρδαμανίδης, Ποτολίδης, Βλασακίδης, Κεμανετζής, Προδρομίδης, Κωνσταντινίδης (λ) / Νένογλου , Δούλιας, Διαμαντίδης, Χουσίδης, Πεντίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com