LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Ιστορική νίκη για τον Πανθρακικό! - Κέρδισε στο "Ελ Θράκικο " την skoda Ξάνθη

Την πρώτη του νίκη σε βάρος της Ξάνθης -σε επίπεδο Super League- πανηγυρίζει ο Πανθρακικός! Η ομάδα του Ακη Μάντζιου νίκησε 2-1 τη γειτονική Skoda στην Κομοτηνή στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής. Με 10 από το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης έπαιξαν οι φιλοξενούμενοι, λόγω αποβολής του Φλίσκα (δύο κίτρινες), ενώ στο 88' έχασαν και τον Παϊτο με απευθείας κόκκινη.
Με τη νίκη αυτή η ομάδα της Κομοτηνής έφτασε στους 27 βαθμούς, προσπερνώντας μάλιστα την Ξάνθη στη βαθμολογία (6η θέση)! Στην 7η βρίσκεται η ομάδα του Μάουρερ, που υπέστη την τρίτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα.

Τα γκολ που διαμόρφωσαν το τελικο αποτέλεσμα σημειώθηκαν στο δεκάλεπτο 70'-80', με τον Τζανή να ανοίγει το σκορ στο 70ό λεπτό, τον Βάλλα να απαντά για την Ξάνθη τρία λεπτά αργότερα και τον Κάσες με κεφαλιά να χαρίζει τη νίκη στον Πανθρακικό στο 79'. Στη φάση του δεύτερου γκολ των γηπεδούχων, η ομάδα της Ξάνθης "φωνάζει" για οφ σάιντ.

Ουσιαστικά αυτό το 10λεπτο σφράγισε όλο το παιχνίδι, καθώς στο υπόλοιπο διάστημα οι δύο ομάδες και κυρίως ο Πανθρακικός δεν απειλούσαν.

Η Ξάνθη, παρά το γεγονός ότι έπαιξε από το 16' με 10 παίκτες, είχε στο ενεργητικό της τις περισσότερες ευκαιρίες. Στο 10λεπτο δημιούργησε δυο φορές τις προϋποθέσεις να σκοράρει. Αρχικά στο 3' με τον Τριάδη να σουτάρει και τον Σέρεμετ να αποκρούει την μπάλα. Ο γκολκίπερ του Πανθρακικού αντέδρασε σωστά και στο 8' σε σουτ του Σολτάνι.

Στο 15' ήρθε η πρώτη κίτρινη για τον Φλίσκα και δευτερόλεπτα αργότερα πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια με δεύτερη κίτρινη για κράτημα αντιπάλου, ώστε να "κόψει" την αντεπίθεση.

Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα ο Πανθρακικός, αν και πήρε την κατοχή της μπάλας, δεν κατάφερε να απειλήσει την αντίπαλη εστία με το 0-0 να μένει μέχρι το σφύριγμα του Πραξιτέλη Ζαχαριάδη για το ημίχρονο.

Είναι ενδιεκτικό ότι χρειάστηκε να περάσει μια ώρα αγώνα, ώστε ο Πανθρακικός να επιχειρήσει το πρώτο σουτ προς την αντίπαλη εστία με τον Ρομέου, πάντως, να μην απειλεί ιδιαίτερα τον Τσέμα.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό η Ξάνθη έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Σολάρι να σουτάρει από κοντά, αλλά την μπάλα να φεύγει ελάχιστα έξω από τα δοκάρια του Σέρεμετ.

Στο 70ό λεπτό ο Κάσες, αναμφίβολα από τους κορυφαίους του Πανθρακικού σ' αυτές τις 19 αγωνιστικές, "εφτιαξε" το 1-0, σερβίροντας την μπάλα στον Τζανή που από κοντά πλάσαρε εύστοχα.

Η χαρά των γηπεδούχων κράτησε μόλις τρία λεπτά, καθώς ο Βάλλας με προβολή ύστερα από κόρνερ πλάσαρε για το 1-1, πανηγυρίζοντας έξαλλα το γκολ μαζί με τους φίλους της Skoda.

Εξίσου άμεση, πάντως, ήταν και η απάντηση των γηπεδούχων, καθώς με τον Κάσες να σκοράρει για 6η φορά φέτος (κεφαλιά) έφτασαν στο 2-1, με τους φιλοξενούμενους να "φωνάζουν" για οφ σάιντ.

Πανθρακικός: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου (76’ Εμπό), Ντιόγκο, Σαρακατσάνος, Ρομέου, Λαδάκης, Ζος, Κάσες, Μπαϊκαρά, Τζάνης, Ιγκόρ (64’ Χασομέρης).

SKODA ΞΑΝΘΗ: Τσέμα, Παΐτο, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Βάλλας, Φλίσκας, Ντε Γκούζμαν (86’ Ράνος), Τριάδης, Σολτάνι (65’ Κάλβο), Μάνταλος (46’ Βασιλακάκης), Σολάρι (65’ Κάλβο).

sport.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com