LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Αϊ Βασι... Λίνο ... Ξάνθη- ΠΑΟΚ 1-2

Ο Βραζιλιάνος έφερε το γκολ-δώρο στον ΠΑΟΚ και χάρισε την νίκη με 1-2 στα Πηγάδια. Ο Κατσουράνης τρία λεπτά πριν είχε ισοφαρίσει το γκολ του Μάνταλου
Ο ΠΑΟΚ παρότι παρουσιάστηκε κάκιστος στα Πηγάδια έφυγε με τη νίκη με σκορ 1-2, χάρη σε γκολ των Κατσουράνη και Λίνο στο 87' και το 90' αντίστοιχα. Οι γηπεδούχοι είχαν πάρει το προβάδισμα με γκολ του Μάνταλου στο 13'.
Το ματς δεν προσφερόταν για καρδιακούς, μιας και μπορούσε να πάει παντού με εκατέρωθεν ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο μέρος, δοκάρι από τον Βούκιτς, αλλά και πολλές εντυπωσιακές επεμβάσεις από τους δύο τερματοφύλακες.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αισθητά, ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους προς την εστία της Ξάνθης, αλλά τα τελευταία τρία λεπτά ήταν "μαγικά" για το "Δικέφαλο".
Λάθος κοουτσάρισμα από τον Στέφενς
Ο Χουμπ Στέφενς έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην κακή εικόνα του ΠΑΟΚ, καθώς παρέταξε την ομάδα με πολλές αλλαγές και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο με Τζαβέλλα- Κατσικά δεν τον δικαίωσε σε καμία περίπτωση, ωστόσο οι Κατσουράνης και Λίνο έσωσαν το... ναυάγιο.
Με πολλές διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα παρέταξε τον ΠΑΟΚ ο Χουμπ Στέφενς. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Γλύκος, με τους Κίτσιου (δεξιά), Σπυρόπουλο (αριστερά) Τζαβέλλα και Κατσικά να συνθέτουν την αμυντική τετράδα. Κατσουράνης και Λάζαρ ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Λούκας να παίζει δεξιά στην πτέρυγα, τον Στοχ αριστερά και τον Βούκιτς να αγωνίζεται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Σαλπιγγίδη.
Ορεξάτη η Ξάνθη
Στο πρώτο λεπτό του αγώνα η Ξάνθη απείλησε την εστία του ΠΑΟΚ, με τον Σολτάνι να βγάζει τη σέντρα από δεξιά, τον Σολάρι να στρώνει στον Μάνταλο, αλλά ο Κίτσιου με προβολή σταματάει την επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων.
Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη στο 9' με τον Τριάδη να βγάζει τη σέντρα από αριστερά, τον Βασιλακάκη να παίρνει αμαρκάριστος την κεφαλιά, αλλά τον Γλύκο να διώχνει με εντυπωσιακή απόκρουση και τον Σπυρόπουλο στη συνέχεια να απομακρύνει τον κίνδυνο που δημιουργήθηκε.
Δοκάρι για τον ΠΑΟΚ
Στο 11' ο ΠΑΟΚ έφτασε μια... ανάσα από το γκολ, αλλά το δοκάρι σταμάτησε το πλασέ του Βούκιτς από κοντινή απόσταση. Η φάση ξεκίνησε με τον Κατσουράνη να βρίσκει τον Σαλπιγγίδη, ο φορ του ΠΑΟΚ έκανε το πλασέ ο Σέρβος αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.
Ο Μάνταλος έβαλε μπροστά την Ξάνθη
Στο 13' η Ξάνθη άνοιξε το σκορ, με τον Μάνταλο να πετυχαίνει το γκολ. Ο παίκτης της Ξάνθης ξέφυγε από τον Κατσικά, μπήκε στην περιοχή και αφού έκανε την ντρίπλα στον Τζαβέλλα έστειλε, με δυνατό συτ, την μπάλα στην οροφή των διχτυών του Γλύκου.
Στο 15' ο ΠΑΟΚ έφυγε στην αντεπίθεση, ο Σαλπιγγίδης πάσαρε στον Λούκας με τον Ισπανό να βρίσκει το χώρο και να εξαπολεί έναν κεραυνό, αλλά την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Τσέμα.
Διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι η Ξάνθη
Στο 17' ο Κατσικάς έκανε τραγικό λάθος, ο Μάνταλος έκλεψε την μπάλα και μπήκε στην περιοχή, δέχθηκε το μαρκάρισμα του σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ, αλλά ο Γιάχος έδειξε να συνεχιστεί το ματς. Οι παίκτες της Ξάνθης διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι.
Στο 18' ο Σολτάνι μπήκε από δεξιά, έκανε το δυνατό συρτό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
Στο 25' ο Σολτάνι πάσαρε δεξιά στον Μάνταλο, ο παίκτης της Ξάνθης έκανε την παράλληλη σέντρα, αλλά ο Τζαβέλλας προ του Σολάρι έδιωξε σε κόρνερ.
Νέα μεγάλη απόκρουση του Γλύκου
Στο 25' μετά την εκτέλεση του κόρνερ, ο Βασιλακάκης έγινε αποδέκτης μέσα στην περιοχή, έκανε το δυνατό σουτ πάνω στην κίνηση, αλλά ο Γλύκος απέκρουσε εντυπωσιακά, σώζοντας για δεύτερη φορά την εστία του ΠΑΟΚ.
Στο 32' ο Χουμπ Στέφενς βλέποντας την τραγική εικόνα του ΠΑΟΚ στα μετόπισθεν πέρασε στο ματς τον Τζιόλη στη θέση του Κατσικά, με τον Κατσουράνη να γυρίζει πίσω στο κέντρο της άμυνας.
Μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ
Στο 34' ο ΠΑΟΚ έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ, αλλά ισάριθμές αστόχησε ο Σαλπιγγίδης. Αρχικά, ο Σπυρόππουλος έκανε τη σέντρα από αριστερά, αλλά ο φορ του "Δικεφάλου" δεν μπόρεσε να πλασάρει με έναν παίκτη της Ξάνθης να παρεμβαίνει, ενώ και τη δεύτερη φορά ο Σπυρόπουλος έκανε την παράλληλη σέντρα, αλλά η κεφαλιά του βραχύσωμου φορ έφυγε άουτ.
Στο 36' ο Ντε Γκούζμαν δέχθηκε την κίτρινη κάρτα από τον Γιάχο για δυνατό μαρκάρισμα. Στο 37' ο Κίτσιου αντίκρισε και αυτός την κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Τριάδη.
Στο 40' ο Μπαξεβανίδης δέχθηκε την κίτρινη κάρτα για φάουλ πάνω στον Λάζαρ και ενώ ο ΠΑΟΚ έφευγε στην αντεπίθεση.
Τεράστια ευκαιρία, έσωσε Τσέμα
Στο 43' ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στην ισοφάριση όταν ο τζαβέλλας σέντραρε, οι αμυντικοί της Ξάνθης μπερδεύτηκαν και απομάκρυναν λάθος, ο Λούκας βρέθηκε απέναντι από τον Τσέμα, αλλά ο τερματοφύλακας της Ξάνθης με εντυπωσιακή απόκρουση έδιωξε την μπάλα.
Ο ΠΑΟΚ ήταν πίσω στο σκορ στην ανάπαυλα του αγώνα, παρουσιάζοντας ένα κάκιστο πρόσωπο με πολλά προβλήματα στην αμυντική γραμμή. Η Ξάνθη δημιούργησε πολλά ρίγματα στην ανασταλτική γραμμή του "Δικεφάλου", αλλά ο Γλύκος δεν επέτρεψε να παραβιαστεί δεύτερη φορά η εστία του. Βέβαια, και ο ΠΑΟΚ έχασε σημαντικές ευκαιρίες να ισοφαρίσει το σκορ, αλλά η αστοχία σε κάποιες περιπτώσεις και οι αποκρούσεις του Τσέμα δεν άφησαν στους "ασπρόμαυρους" να πανηγυρίσουν κάποιο γκολ.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές από τους δύο προπονητές.
Πεσμένος ο ρυθμός
Το πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου δεν είχε καμία σχέση με την εικόνα του πρώτου μέρους, καθώς ο ρυθμός ήταν πεσμένος, ενώ δεν σημειώθηκε και κάποια φάση.
Στο 57' ο Λούκας σέντραρε από δεξιά, αλλά ο Μπαξεβανίδης απομάκρυνε σε κόρνερ προ του Σπυρόπουλου που ερχόταν από πίσω. Ένα λεπτό αργότερα η Ξάνθη έφυγε στην αντεπίθεση, ο Τριάδης έκανε την προσποίηση και το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Γλύκου.
Στο 62' ο Στέφενς πραγματοποίησε τη δεύτερη αλλαγή με τον Αθανασιάδη να παίρνει τη θέση του Στοχ.
Στο 63' ο Τριάδης "χορεύει" την άμυνα του ΠΑΟΚ, αλλά τελευταία στιγμή ο Κατσουράνης τον ανακόπτει.
Στο 69' ο Γιάχος έδειξε την κίτρινη κάρτα σε Τζαβέλλα, Μπέρτο και Βούκιτς για αψυμαχία που είχαν μεταξύ τους.
Καλή στιγμή να ισοφαρίσει ο ΠΑΟΚ
Στο 70' ο Λούκας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κατσουράνης πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα βρήκε σε κάποια σώματα και άλλαξε πορεία, αλλά ο Τσέμα μπλόκαρε σταθερά.
Στο 72' ο Λάζαρ δέχθηκε την κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Σολτάνι.
Στο 75' ο Στέφενς έκανε την προχώρησε στην τελευταία κίνηση από τον πάγκο με τον Λίνο να παίρνει τη θέση του Σπυρόπουλου.
Σωτήρας ο "Κατσούρ"
Στο 87' ο ΠΑΟΚ έφτασε στην ισοφάριση με τον Κατσουράνη να πετυχαίνει το γκολ. Ο Λίνο εκτέλεσε το κόρνερ, οι αμυντικοί της Ξάνθης δεν απομάκρυναν όπως θα έπρεπε, η μπάλα έφτασε στον Βούκιτς, ο οποίος προσπάθησε να σουτάρει με την μπάλα να φτάνει στον Κατσουράνη που με δυνατό συρτό σουτ νίκησε τον Τσέμα.
Ο Λίνο έφερε... τούμπα το ματς
Με τη συμπλήρωση του ενενηντάλεπτου ο Λίνο πέτυχε το... χρυσό τέρμα για τον ΠΑΟΚ και έβαλε το "Δικέφαλο" μπροστά στο σκορ με 1-2. Ο Βραζιλιάνος κέρδισε κάποιες κόντρες που τον έφεραν απέναντι από τον Τσέμα και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ξάνθης.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Skoda Ξάνθη (Ράινερ Μάουρερ): Τσέμα, Παΐτο (60' Μπέρτος), Μπαξεβανίδης, Γούτας, Βασιλακάκης, Ντε Γκούζμαν, Βάλλας, Σολτάνι, Μάνταλος (80' Κάλβο), Σολάρι, Τριάδης (90+ Ράνος)
ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Σπυρόπουλος (75' Λίνο), Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Κατσικάς (32' Τζιόλης), Λάζαρ, Λούκας, Στοχ (62' Αθανασιάδης), Βούκιτς, Σαλπιγγίδης
olapaok.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com