LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Χάλια ΠΑΟΚ κέρδισε τον Παναιτωλικό 1-0

Δεν βλεπόταν πάλι ο ΠΑΟΚ, έφθασε όμως στη νίκη επί του Παναιτωλικού με 1-0 με όμορφο γκολ του Λούκας που... ξεκλείδωσε την καλοστημένη άμυνα των φιλοξενουμένων που θα μπορούσαν να πάρουν την ισοπαλία.
Συνεχίζει να προβληματίζει, αλλά και να κερδίζει μέσα στο 2014 ο ΠΑΟΚ. Ο "Δικέφαλος" πέτυχε την 9η νίκη σε 10 παιχνίδια στην Τούμπα επί του Παναιτωλικού με 1-0, όμως, η εμφάνισή του ήταν και πάλι πολύ μέτρια ως κακή.
Οι γηπεδούχοι δεν δημιούργησαν, αρκετές φορές απειλήθηκαν από τον Καμαρά και την παρέα του (κυρίως στο α΄ μέρος) και, ευτυχώς, γι' αυτούς υπήρχε μέσα στο γήπεδο ο Λούκας Πέρεθ, που κατάφερε να πετύχει ένα όμορφο γκολ στο 53΄ (προηγήθηκε καθοριστικό λάθος του Μπικέι) και είχε ορισμένες ακόμη κακές ενέργειες.
Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης τα συνθήματα υπέρ του Πάμπλο Γκαρσία, στην αρχή και το τέλος του αγώνα, οι αποδοκιμασίες για κακή απόδοση με το τελευταίο σφύριγμα και η αποθέωση των παικτών του Παναιτωλικού από τους φιλάθλους τους.
Οι φιλοξενούμενοι, μάλιστα, είχαν παράπονα και από τη διαιτησία του Τοπούζη και κυρίως για μία υπόδειξη για οφσάιντ του βοηθού του Κουλά Χασάν, σε μία οριακή φάση που ο Καμαρά έβγαινε μόνος απέναντι από το Γλύκο στο δεύτερο μέρος.
Διαιτητής: Ιωάννης Τοπούζης (Θράκης)
Βοηθοί: Χασάν κουλά (Θράκης), Λεωνίδας Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου)
ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Λίνο, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Βίτορ, Λαζάρ, Μαντούρο (58' Βούκιτς), Κατσουράνης, Στοχ (80' Γεωργιάδης), Λούκας, Σαλπιγγίδης (64' Αθανασιάδης).
Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Γκάλο, Καλί, Κούσας, Μπικέι, Τζούνιορ (60' Μπούντιμιρ), Γοδόι (79' Μύγας), Σφακιανάκης, Θεοδωρίδης (69' Νταλμά), Μπακάκης, Καμαρά.
Γκολ: Λούκας 53'
Κίτρινες κάρτες: Μαντούρο 49'/ Γοδόι 36', Τζούνιορ 56'

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com